Zpagetti poef haken

Iedereen kan een poef haken met zpagetti. Dit brede haakgaren is perfect om interieuritems mee te maken. Met een duidelijk patroon of een workshop staat er straks een homemade zpagetti poef in je huis. En lukt het niet, dan koop je toch stiekem een al gehaakte zpagetti poef.


Zpagetti poef

Wat is Zpagetti

Het haakgaren Zpagetti van Hoooked zijn gemaakt van restmaterialen en dus 100% gerecycled. Het garen is uitermate geschikt voor het haken van homedeco. Met een haaknaald, enkele klossen garen en een patroon ga je zelf aan de slag. De Hoooked garen zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Je kunt alles wat je maakt dus volledig aanpassen aan je interieur.

Poef haken Zpagetti

Wil jij zelf kan ook zo’n poef maken. Bekijk de instructies op Weethetsnel.nl en leer hoe je rond moet haken. In de webshop van Echtstudio koop je al je benodigdheden en je kunt aan de slag.

Krijg je een poef haken nog niet zo snel onder de knie? Dan is een Zpagetti workshop een uitkomst. Zo word je exact uitgelegd hoe je moet haken en kan je geholpen worden als je vastloopt.

Zpaggetti poef kopen

Weet je van te voren al dat een poef haken eigenlijk niet aan jou besteed is? Dan kan je het misschien maar beter overlaten aan geoefende hakers. Op de website van Etsy kunnen mensen hun zelfgemaakte spullen verkopen. Er worden ook allerlei Zpagetti poefen verkocht. Zoals een poef op pootjes van Made by Ans. Tuurlijk mag je gewoon tegen iedereen zeggen dat je hem wel zelf gemaakt hebt!

nog meer: diy