Zelfmaakideeën voor in huis

Ken je dat gevoel? Dat trotse gevoel als je kunt antwoorden met ‘dat heb ik zelf gemaakt’ op de vraag waar je dat o zo leuke kussensloop vandaan heb. Of waar je die prachtige kast gevonden hebt. Met de zelfmaakideeën van 101 woonideeën kan je nog meer interieuritems zelf maken. Zo kan je lekker pronken met zelfgemaakte spullen!

zelfmaakideeën

Zelfmaakideeen

De leukste zelfmaakideeën

Op de DIY pagina van vtwonen vind je de leukste zelfmakers, compleet met een lijst van benodigdheden en een stappenplan. Van hele meubels tot het versieren van een dekbedovertrek of eierdopjes. Je kunt dus zelf de moeilijkheidsgraad bepalen. En zo weet je zeker dat je huis vol staat met originele spullen.

Ben je op zoek naar een specifieke zelfmaker? Vul dan je zoekterm in het zoekveld in. Zo zie je snel of we er op de site een zelfmaker van hebben.

Unieke items voor je interieur

De zelfmaakideeën van 101 zijn niet alleen voor de woonkamer. Ook voor de badkamer, slaapkamer, keuken, hal, etc. Voor op je bed maak je een romantische bloemensprei. En in je hal of woonkamer maak je deze stoere schuifdeur van steigerplanken. Wil je een iets simpelere zelfmaker waarmee je binnen een half uur klaar bent? Dan maak je bijvoorbeeld zelf een spiegel van bordjes.

Pimp je werkkamer

Als je veel aan huis studeert of werkt, is een praktische en gezellige werkplek essentieel. Je hebt er alleen niet altijd veel ruimte voor. Met deze handige werkplek met opbergruimte is dat probleem opgelost. Je maakt zelf deze complete en compacte werkplek in nog geen dag tijd. Een iets minder grote zelfmaker is dit prikbord van stof. Zowel functioneel als decoratief in je studeer- of werkkamer.

Zelfmaakideeën voor de kinderkamer

Ook voor de kinderkamer kan je allemaal unieke meubels en accessoires maken. Neem deze tent van een wasrek. Gegarandeerd uren speelplezier! En heb je ook zo’n hekel aan rommel? Maak dan een praktische kast met opbergbakken en gordijnen voor al het speelgoed. En deze honingraat letterbak hoort aan de muur in een stoere kinderkamer. Gemaakt van sloophout! Zo krijg je zeker weten een originele kinderkamer.

nog meer: diy