Snelle inpakhacks voor de feestdagen: zo pak je cadeaus in als een pro

Word jij ook zo enorm blij van mooi ingepakte cadeaus? Omdat de feestdagen steeds dichterbij komen, en we tegenwoordig de styling van de pakjes onder de boom afstemmen op de rest van de versiering, laten we je een aantal inpakhacks zien. Zo ogen je pakjes uniek en stijlvol.

Sinterklaas wooncadeaus

1. Geen gepriegel

Niet iedereen is goed in inpakken. Is het ook niet jouw pakkie an? Maak het jezelf dan gemakkelijk, en kies voor een presentje zonder plakband en papier: een cadeautas. Koop ze typisch rood of goud, plak er een stijlvol naametiket op en maak de tas dicht met glimmende linten. Geen gehannes, wel een mooi resultaat.

2. Schoolbordpak

Wat dacht je van een uniek ogend pak? Ga dan voor stijlvol zwart pakpapier. Vouw dit strak om het cadeau heen, zodat het direct dient als oppervlak om op te schrijven. Met wit krijt of een witte stift kun je er in klassieke, krullende letters de naam van de ontvanger op schrijven.

LEES OOK

Kerstcadeaus inpakken met groen

Sinterklaas wooncadeaus

Vergeet inpakstress: met deze inpakhacks ogen alle pakjes stijlvol en uniek.

3. Minimalistisch materiaal

Liefhebbers van een minimalistischere aanpak kiezen voor neutrale kleuren en ingetogen materialen. Denk aan pakpapier in het bruin, met een klein maar zichtbaar reliëf. Maak het geheel af met linten in wit- crème of grijstinten, of ga juist voor een contrasterende kleur lint zoals roze, groen of zwart. Hang er een geschreven naamkaartje aan en klaar is Kees. Is ’t haast zonde om het uit te pakken.

Stijlvolle cadeaus…

nog meer: diy