DIY: maak je eigen paasdecoratie met deze vtwonen printables

beeld vtwonen Beeld

Nog even en het is weer Pasen. Je bent precies op tijd om aan de slag te gaan met het versieren van paastakken en helemaal lekker op schema als je ze gebruikt om de paastafel te stylen. Want deze paasdecoratie in zwart-wit of naturellen voelt zich in elke woonstijl en op iedere tak of tafel thuis. Printen maar!

Lees verder onder de advertentie

Voor aan de paastak of op de paastafel: zwart-witte 3D eieren

Ben jij een basic woontype en wars van frutsels en zoetige pastellen? Dan nog kun je je huis een extra paastintje geven zonder dat het compleet over the top gaat. Onze vormgevers hebben voor jou paaseieren versierd met zwart-witte stippen, strepen en bloemen, helemaal in vtwonen-stijl uiteraard.

Het voordeel van zwart-witte printables? Je hebt geen kleurenprinter nodig! En je hebt meteen een leuke DIY voor de kinderen: leg een paar potloden op de paastafel en ze zijn wel even zoet met de mini-kleurplaten.

DIY paasdecoratie van papier in zwart-wit

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Dit heb je nodig:

Met de pdf maak je vier 3D-eieren. Print de pdf op stevig papier. Knip de ei-vormen uit en knip de aangegeven middenlijnen in. Maak met een perforator een gaatje op de aangegeven plek en knoop er een touwtje door.

Een ei bestaat uit twee delen: eentje met een kniplijn vanaf de onderkant en eentje met een kniplijn vanaf de bovenkant. Schuif de twee ei-delen via de middenlijn in elkaar zodat je een 3D-ei krijgt en hang ’m aan een paastak.

Lees verder onder de advertentie

KIJKTIP!
Zo style je in 30 minuten de paastafel

Tafel en stoelen: , tafelkleed, bestek, kandelaren, glazen, karaf, aardewerken kom  Beeld

Paasslinger van naturellen in landelijke stijl

Als de decoratie en tafelstyling is uitgevoerd in warme tinten en ook nog eens perfect matcht met jouw landelijke stijl, dan is er niets teveel aan deze paasversiering. Geef je gasten een sfeervol welkom met deze decoratie in naturellen en drapeer de slinger losjes over de tafel, net zoals vtwonen-stylist Fietje hierboven deed. Veel gedoe? Welnee! Mits je een naaimachine of een beetje geduld voor naald en draad hebt.

Lees verder onder de advertentie

Dit heb je nodig:

Print de pagina op stevig papier en knip de eitjes uit. Leg ze in de gewenste volgorde klaar op een stapeltje. Leg het eerste eitje onder de naaimachine en naai over de middenlijn en nog een stukje daarna totdat je het volgende eitje aanlegt. Ga zo door tot je de gewenste slingerlengte hebt.

Tip van Fietje: varieer ook eens met een eitje overdwars, gewoon voor de leuk.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Van paasdecoratie tot feestelijk ontbijt: alles in huis voor een vrolijk Pasen

Shoppen voor de paastafel