De keukenkraan: inspiratie

beeld vtwonen Beeld

De nieuwe generatie keukenkranen hebben professionele allures. Veel modellen zijn uitrekbaar, er is veel aandacht voor ergonomie en gelukkig ook voor zuinig waterverbruik. Bovendien is de vormgeving top zodat de kraan een blikvanger in jouw keuken wordt.

Lees verder onder de advertentie

Net als vroeger

Wie houdt van een landelijke of klassieke stijl, wil die look consequent doortrekken. Aan comfort moet je zeker niet inboeten. Ook in het assortiment klassieke kranen vind je vandaag een eengreepsmengkraan. Deze kraan in verouderde messing komt uit de collectie Thames van het merk Kenny & Mason. Ook beschikbaar in chroom, nikkel, geborsteld nikkel, goud en messing.

beeld vtwonen Beeld

Zwenken mag

De eengreepsmengkraan Esprit in wit of zwart trekt de aandacht met een afgerond, slank kraanlichaam en een strakke, rechte uitloop en kraanhendel. Dankzij de hoge, zwenkbare uitloop is het vullen van hoge potten kinderspel.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Goud uit de muur

Voor wie eens wil afwijken van het traditionele zilvergrijze roestvrijstaal en chroom, bestaat er ook rosé goud voor een aparte look. De collectie Cyprum van Dornbracht heeft een hoogglansoppervlak op basis van 18 karaats goud met koper.

Bron: Compleet Wonen Keukens & Badkamers editie 2016-2017 | Foto 1 Taps&Baths – Foto 2 Francke – Foto 3 Dornbracht | Tekst Anneleen Peeters

Lees verder onder de advertentie