3 redenen om voor een stenen trap te kiezen

beeld vtwonen Beeld

Stevig en robuust, en toch elegant: met een stenen trap haal je onweerstaanbare charme en tijdloze klasse in huis. Ontdek hier de troeven van een stenen trap!

Lees verder onder de advertentie

1 Steen zorgt altijd voor een uniek ontwerp

Omdat het een natuurlijk materiaal is, zal natuursteen er nooit twee keer hetzelfde uitzien. Je krijgt dus steeds een hoogst uniek ontwerp in huis, zelfs geen trede van jouw trap zal identiek zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn om ooit bij een kennis of buurman dezelfde trap aan te treffen!

2 Steen kan elke woonstijl aan

Wie beweert dat natuursteen niet bij zijn (woon)stijl past, is vast niet op de hoogte van het bijna onuitputtelijke aanbod aan steensoorten. Elke steensoort beschikt over zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Er zijn lichte, donkere en opvallende tinten en zachte, gladde en ruwe steensoorten. Je vindt dus gegarandeerd een steensoort naar jouw smaak. Bovendien laat natuursteen zich heel mooi combineren met hout of metaal.

3 Steen is duurzaam en oersterk

Natuursteen is zo oud als de mensheid zelf en zelfs ouder. In de oertijd werden er van dit materiaal al kleine gebruiksvoorwerpen gemaakt en later ontdekten de Romeinen en de Egyptenaren de charme van natuursteen als vloerbekleding. Steen is een heel slijtvast materiaal en doorstaat daarom probleemloos de tand des tijds.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Compleet Wonen Trappen 2016-2017 | Foto Mosa | Tekst Martine Wauters