Nieuw: vtwonen collectie vloerbedekking & tapijten

Hier wordt je huis gelukkig van! Na jaren maakt zachte vloerbedekking een grootse comeback en dat is niet voor niets. Het geeft instant sfeer en warmte, én voelt heerlijk zacht aan. Gaat kamerbreed tapijt je nog iets te ver, dan kun je je favoriete vtwonen tapijt ook op maat laten maken.

vtwonen 11-2019 | vloerkleden nieuwe collectie 2019 woonkamer

Stijlvol en comfortabel:

zachte vloeren

Subtiel verloop

Een tapijt met een kleurverloop van diep antraciet naar lichtgrijs. En dan ook nog eens in superzachte uitvoering waar je voeten zo heerlijk in wegzakken. Liever iets meer basic? Naast de degradé uitvoering is dit tapijt er ook in drie betonkleuren.

1ar5ilr8p59n_s2400.jpg
Vloerkleed Dip Dye Degradé, ook in Dip Dye Light Grey, Dark Grey en Concrete, op maat gemaakt Dip Dye Degradé met gefestonneerde rand, 200×300 cm. Tapijt Dip Dye Light Grey,

Behaaglijk

Wie houdt er nu niet van linnen, met z’n mooie oneffenheden en rijke uitstraling? Juist! Een linnenlook tapijt, met de naam Chambray, mocht dus zeker niet ontbreken in deze collectie. In een heerlijk dikke uitvoering, voor dat luxe hotelgevoel in huis.

vtwone 11-2019 | nieuwe vloerkleden & tapijt collectie 2019 grijs vloerkleed Stonewashed zinc
Vloerkleed Stonewashed Zinc, ook in Pebble en Washed Black, op maat gemaakt met gefestonneerde rand, 200×300 cm. Wishbone Chair (Hans J. Wegner bij misterdesign.be), zwarte bijzettafel (hetkabinet.nl), tas (fishonthemoon.com), vest (stories.com), overig privébezit.

Doorleefd

Stonewashed heeft door z’n verwassen look een industriële sfeer. Door de combinatie van een gesneden én een lussenpool, krijgt het tapijt precies dat doorleefde waarmee je je interieur die unieke vtwonen twist geeft.

voor dat luxe

hotelgevoel in huis

vtwonen 11-2019 | nieuwe vloerkelden & tapijt collectie 2019 werkkamer grijs tapijt
Vloerkleed Stonewashed Zinc, ook in Pebble en Washed Black, op maat gemaakt met gefestonneerde rand, 200×300. Wishbone Chair (Hans J. Wegner bij misterdesign.be), zwarte bijzettafel (hetkabinet.nl), tas (fishonthemoon.com), vest (stories.com), overig privébezit.
vtwonen 11-2019 | nieuwe vloerkleden & tapijt collectie 2019 herringbone mud grey grijs tapijt
Tapijt Herringbone Mud Grey, ook in Zinc, 400 cm breed, vloerkleed op maat gemaakt met gefestonneerde rand 200×300 cm. Houten stoel (bepurehome.com), vest (stories.com).

Elegant

De visgraat is een ware klassieker. Door de aangenaam zachte uitvoering in ton sur ton tinten is dit tapijt niet té opvallend en geeft het een unieke, bijna chique touch aan elke ruimte.

Meer info?

vtwonen tapijt is verkrijgbaar bij speciaalzaken. Alle informatie over vloerkleden en tapijt op maat vind je hier. Liever iets anders? Dat kan! Ontdek de nieuwe vtwonen collectie binnentegels.

Productie Tanja Saarberg | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eijckmans

nog meer: vtwonen collectie