Nieuw: vtwonen collectie behang 2020

Wat mag het zijn? De natuurlijke look of juist een origineel, handgetekend dessin op de muur? Een verrassende make-over is zo gepiept met vtwonen behang. Zelfs als je de klus in je eentje wilt klaren! Ontdek hier de nieuwe collectie vtwonen behang 2020.

vtwonen-collectie-behang-travertin
Digitaal behang Travertin, 6 banen van 280×50 cm, totaal 280×300 cm (hxb)

Meesterwerk

Het is niet voor niets dat de architecten van het Colosseum en de Sacré-Coeur uitgerekend travertin kozen als basis voor hun hoogstandjes. De crèmekleurige natuursteen met onregelmatige gaatjes is tijdloos met een twist. Laat nou uitgerekend deze klassieker vrij vertaald zijn. Tadaaa: in de vorm van behang voor je eigen muren.

vtwonen-collectie-behang-arcade
Digitaal behang Arcade, 3 banen van 280×50 cm,
totaal 280×150 cm (hxb)

Klassieke schoonheid

Een klassieke touch in huis, in 3D. Behang Arcade heeft door het schaduweffect al een mooie dieptewerking, hang je er een paar wandplanken tegenaan dan krijgt de ruimte nog meer gelaagdheid. Verrassend in de hal, als statige entree, maar net zo goed in de woonkamer, en ideaal om je thuiswerkplek te omkaderen.

Digitaal behang Faces, 3 banen van 280×50 cm,
totaal 280×150 cm (hxb)

Kamerbrede kunst

Artistiek? Check. Grafisch? Check. Sfeervol? Check. Op de redactie was het dan ook liefde op het eerste gezicht met behang Faces. ‘Wow, mooie lijntekening!’ ‘Die simpele belijning doet het hem!’ En: ‘Door dat blakende bruin geeft ie meteen een warm gevoel!’ Het dessin laat zich op z’n mooist combineren met accessoires van naturel hout.

Digitaal behang Plate, 6 banen van 280×50 cm,
totaal 280×300 cm (hxb)

Een plaatje!

Adieu ruwe bakstenen muren, (meer dan!) welkom onafgewerkte betonnen platen op de muur. De look is stoer, de warme grijze kleur een mooie basis voor elke woonstijl. Met digitaal behang Plate is het een fluitje van een cent om het loft 2.0 effect in eigen huis te creëren. Dubbel mooi meegenomen: de lengte van de platen geven de ruimte op het oog meer hoogte.

vtwonen-collectie-behang-space
Digitaal behang Space, 6 banen van 300×50 cm, totaal 300×300 cm

Sterrenstatus

Vijf… nee, honderdsterrenbehang. De droom van ieder kind. De lichtpuntjes twinkelen tussen raketten en planeten op behang Space. Een fijn ontwerp in de categorie: wél dessin in de slaapkamer van mini-me, maar niet meteen zo’n in your face print. Het diepe donkerblauw is lekker rustgevend. 

vtwonen-collectie-behang-decray-soft-clay
Digitaal behang Degradé Soft Clay, 6 banen van 280×50 cm, totaal 280×300 cm (hxb). Ook verkrijgbaar in kleur Warm Grey.

Zwoele dagen  

Het kleurverloop zorgt voor diepte, de subtiele roze tint voor een zachte zwoele waas. Dat maakt behang Degradé Soft Clay perfect voor een ruimte die net even wat ruimer mag lijken, waar het licht wat hard is (denk: op het noorden) en/of een plek die om rust vraagt (hallo slaapkamer!).

vtwonen behang

BASIC MET EEN TWIST Niet alleen subtiel en origineel door de unieke dessins, ook lekker makkelijk in gebruik. Een behangtafel is niet nodig. Smeer de behanglijm op de wand en plak vervolgens de baan op de muur. Je kunt de klus zelfs in je eentje klaren.

PLAN VAN AANPAK Zorg ervoor dat de wand glad is (schuur kleine oneffenheden weg) en smeer genoeg lijm op de muur, dan kun je het behang nog wat verschuiven als het scheef zit. Op de rol staat precies wat je nodig hebt.

SLIMME KEUZE Een uurtje (of wat) werk, afhankelijk van hoeveel behangen wordt, en de make-over is een feit. Na een tijdje weer zin in wat anders? Dit behang is ook weer makkelijk van de muur te halen, zonder sporen achter te laten.

Geïnspireerd geraakt?

Al het behang van vtwonen scoor je gemakkelijk in onze shop.

nog meer: vtwonen collectie