vtwonen classic: alles over de fotolijstplank

Misschien wist je al dat vtwonen een eigen collectie heeft. Misschien heb je zelfs al iets in huis. Met items van vloertegels tot verlichting is die kans best aanwezig. Sommige van deze producten zijn al jaren superpopulair. Om deze toppers te erkennen, krijgen ze het label ‘vtwonen classic’. Het tweede item dat dit erelintje ontvangt is de fotolijstplank, uniek vanwege de diepe plank en opstaande rand.

fotolijstplank

Stylen met de fotolijstplank

Wissel je vaak van wanddecoratie? Dan hangt de fotolijstplank vast al aan de wand. Deze populaire wandplank is dé manier om je favo items te showen, zonder bij iedere verandering met plamuur aan de slag te hoeven. Bijzonder is dat de plank dieper is dan normaal mét een opstaande rand zodat je meerdere lijsten over en naast elkaar kunt stylen. Wissel af met grote en kleine lijsten die schuin voor elkaar staan voor een speels geheel. Een nieuw exemplaar toevoegen? Geen probleem, je plaatst het er zo bij. Als kers op de taart: door de brede diepte passen er ook kleine producten op de plank zoals planten, vazen of ornamenten. Zo kun je helemaal los gaan met accessoires én bewaar je de rust door te clusteren.

Eindeloos plek voor accessoires

De vt wonen&design beurs is dé plek om inspiratie op te doen. Zo ook voor onze productontwerper Tanja Saarberg. In een stijlstudio van vtwonen-stylist Frans Uyterlinde spotte Tanja een fotolijstplank. Handig, stijlvol én multifunctioneel. Met een tijdloze vtwonen-twist werd dit item in 2009 aan de collectie toegevoegd. In eerste instantie in zwart metaal, destijds een vernieuwend materiaal, later gemaakt van stoer eikenhout dat past in iedere woonstijl. In een landelijk interieur komt het natuurlijke materiaal perfect tot zijn recht, het massieve eikenhout hoort thuis in een industrieel interieur en het strakke design is niet meer weg te denken in een Scandinavische inrichting. Of je nu gaat voor de fotolijstplank van 100cm of 170cm, qua styling kun je alle kanten op. Genoeg plek voor alle accessoires. Wil je nóg meer stylingplek? Monteer dan twee of meer fotolijstplanken naast of boven elkaar.

fotolijstplank stylen

“De diepe plank mét opstaande rand maakt de fotolijstplank uniek en kun je eindeloos

blijven stylen”

Zo stylen jullie de fotolijstplank

Een vtwonen fotolijstplank bij vtwonen-fans thuis, dat vráágt om mooie plaatjes. Bekijk de hashtag #vtwonenbijmijthuis en #vtwonenclassic en ontdek hoe anderen deze vtwonen-classic gestyled hebben. Heb je zelf een fotolijstplank in huis? Deel ‘m via Instagram met #vtwonenfotolijstplank en laat zien hoe jij ‘m stylet.

Shop de vtwonen fotolijstplank

Deze klassieker zorgt al jaren dat wanddecoraties het best tot zijn recht komen. Of dit nu in de woonkamer, slaapkamer, keuken of hal is. Wil jij ook een vtwonen fotolijstplank in huis? Shop hem hier!

nog meer: vtwonen collectie