Nieuw: vtwonen collectie binnentegels

Betonlook, marmer en zwart zijn dé trends van nu. En daar geeft vtwonen graag een eigen draai aan met een nieuwe, verrassende tegelcollectie, die helemaal van nu, maar toch net even anders is.

vtwonen 10-2019 | houte bureau met zwarte tegel wand
Wandtegel Mediterranea Antracite mat, 13,2×40, ook verkrijgbaar in glans M.m.v.: De Machinekamer (bureau, bureaustoel), HK Living (lamp, kop, houten bakje) Loods5 (beeld).

Ode aan zwart

Zwart is een van de grote trends in tegelwerk. Het leuke van deze matte, langwerpige tegel is dat je hem op verschillende manieren kunt toepassen, van Hongaarse punt tot visgraat en van steenverband tot een recht patroon. Elk patroon geeft een ander effect.

iyd5esy8gle8_s2400.jpg
Wandtegel Portoro Black Diamond mat, 15×30 cm, ook verkrijgbaar in een Glossy variant en in Off White in de maten 74×148 cm, 74×74 cm, 7,3×30 cm, 30×60 cm en 60×60 cm. M.m.v.: HK Living (servies, houten plank, borstels, stoelen), De Machinekamer (ronde tafel), Loods5 (theepot, zoutstrooier, oliekannetje, theedoek), overig privébezit.

Marmerdessin

Ooit was zwart marmer razend populair in Italië, nu is het terug in tegelvorm. Deze zwarte tegelwand met authentiek marmerdessin past samen met de zwarte keuken perfect in de new classic stijl.

vtwonen 10-2019 | lichte kleur tegels hal met kapstok
Vloertegel Concrete Antracite, 90×90 cm per m2, 70×70 cm, ook verkrijgbaar in de kleur Taupe M.m.v.: De Machinekamer (kapstok), Karwei (vtwonen verf Purple Blue), overig privébezit.
vtwonen 10-2019 | lichte tegels woonkamer
Vloertegel Concrete en Taupe, 90×90 cm, 70×70 cm, ook verkrijgbaar in de kleur Antracite. M.m.v.: De Eekhoorn/vtwonen (zetel, poef) HK Living (tafeltje, lamp, wanddecoratie, vaas, theepot), Loods5 (kommetje, houten kader). Verf op muur vtwonen Warm Grey.

Royaal gebaar

Een groot gebaar doet het altijd goed, getuige de tegelvloer in deze hal. De royale tegels van maar liefst 90×90 cm in robuuste betonlook geven de kleine ruimte direct grootse allure.

Kamerbreed beton

Net als een echte betonvloer heeft ook deze tegel die karakteristieke vleug, waardoor een fluweelachtige gloed ontstaat. De kleur Taupe geeft hem zijn doorleefde karakter.

5f351ca83u57_s2400.jpg
Wandtegel Craft Egg White mat, 12,5×12,5, ook verkrijgbaar in de kleuren Aqua, Light Grey, Off Black, Midnight Blue en Blusher M.m.v.: Galvano/vtwonen (wastafel, kraan), Ikea (trapje), Loods5 (mand, cosmetische producten), HK Living (houten bakje). Handdoeken vtwonen.nl

Vakwerk

Doordat deze tegels met de hand zijn gemaakt, zijn ze allemaal net wat anders qua vorm en kleur. Daardoor ontstaat een speelse en authentieke look die in elke kleur weer anders uitpakt. De witte variant geeft – ook al is de tegel mat – een beetje een parelmoereffect.

vtwonen binnentegels zijn te koop bij speciaalzaken. Voor meer informatie kijk op deze pagina. Kijk voor alle verkoopadressen op vtwonen.be/verkoopadressen

Productie Tanja Saarberg | Styling Fietje Bruijn| Fotografie Dennis Brandsma

nog meer: vtwonen collectie