Nieuw: bekijk de vtwonen feestcollectie 2021

Lichtslingers, belletjes, een piekfijn gedekte tafel: dit jaar vraagt om wat
extra’s als het aankomt op de kerstversiering. In de vtwonen feestcollectie
zitten volop sfeermakers: van warm goud tot zwart-wit.

vtwonen 09-2020 | vtwonwn collectie woonaccessoires houten salontafel met accessoires
Metalen vaas bruin 17,5×20 cm (Øxh). Bruinhouten kandelaar, 23 cm (Ø). Metalen decoratietakjes. Bruingrijs linnen kussen, donkerbruin corduroy kussen, grijs corduroy kussen. M.m.v. vtwonen.nl bijzettafel Block en bank Hang Out.

Gouden randje

Deze goudkleurige takjes van metaal flonkeren tussen het kaarslicht. Speel met de hoogtes en zet er gerust een stuk of tien bij elkaar.

Kers op de taart

Een friswitte basis met een heleboel hartjes: de liefde straalt ervan af bij deze tafelsetting. De Golden Hearts-collectie combineert licht en crispy met precies de juiste hoeveelheid glim.

vtwonen | feestcollectie | golden hearts
Porseleinen borden met gouden hartjes, katoenen tafelkleed met gouden hartjes, katoenen theedoek met gouden hartjes, goudkleurige schaal, porseleinen kommetje met gouden hartjes, porseleinen theetip met gouden hartjes, goudkleurige fleskandelaar, servies met gouden hartjes ook verkrijgbaar als 16-delige set. M.m.v. velvetcompany.nl (taart), sostrenegrene.com (houten boompjes), sissy-boy.com (sterrenconfetti). Overig privébezit.
vtwonen feestcollectie | papieren bord
Papier-maché bord met zwarte strepen, papier-maché bord met zwarte stippen
en papier-maché bord met zwarte stippen. Zwarte, metalen kandelaar hoogte 30 cm (ook verkrijgbaar in 25,5 cm en 16 cm).

Zo versierd

Niet geschikt om van te eten, wél om als onderbord te gebruiken of om op te hangen. Tover deze papieren borden om tot snelle versierders voor nog wat extra feestvreugde. Handig: ze zijn vederlicht. 

Kerstkriebels

Niets feestelijker dan een stapel knap ingepakte cadeaus onder de boom. Houd het overzichtelijk door ze in een paar opengewerkte manden te leggen – kunnen de kinderen nog steeds naar hun pakjes gluren.

Shop de vtwonen feestcollectie hier.

Stijlvolle manden

Zwart is intens, warm en superstijlvol in een winterse setting. Zo’n zwarte mand onder de kerstboom ziet er dus meteen hartstikke af uit. Of gooi hem vol brandhout: het gevlochten zeegras kan heel wat hebben.

Feestelijke muur

Switch voor de gelegenheid naar dromerige zwart-wit prints, illustraties van bomen en takjes of een kerstquote aan de muur. Stal decoratie uit op een wandplank en top het af met een gouden belletjesslinger. Klaar is kerst!

vtwonen feestcollectie | Bamboe manden
Mand (links) met hengsels van bamboe, goudkleurige slinger met maantjes, sterren en hartjes.
vtwonen feestcollectie | wanddecoratie
Goudkleurige slinger met belletjes, 250 cm. Fotolijsten zwart hout in verschillende formaten. Goudkleurige fleskandelaar, 7×8,5 cm (Øxh) per set van 2.

Versiertrucs

  • Met stip de belangrijkste sfeermaker in huis: lampjes. In de boom, op de schouw, om de trapleuning… Hier geldt: more is more.
  • Geen kerstcadeaus? Doe dan de warenhuistruc: een paar mooi ingepakte stand-ins onder de boom zorgen voor hetzelfde luxegevoel.
  • Traditiegetrouw is kerstversiering nogal krullerig en een tikkie oubollig. Laat dat idee los: ook grafisch zwart-wit of naturelkleuren zijn feestelijk. 

nog meer: vtwonen collectie