Nieuw: vtwonen feestcollectie

Elk feestje moet je vieren, vinden wij. Vandaar onze nieuwe collectie versiertrucs voor elk feestelijk moment. Met lekker veel sprankelend goud voor een glansrijk festijn.

vtwonen 12-2019 | vtwonen feestcollectie gedekte tafel kerst tafel
Tafelkleed van linnen, wit, naturel of donkergrijs met goudkleurige draad, 150×250 cm. Slinger Maan, Hart & Ster van metaal, goudkleurig, lengte 250 cm. Mok Happy Christmas X, 250 ml. Mok met oor Happy Christmas All Over, 250 ml. Kom Happy Christmas All Over van porselein, wit-zilver-goud, Ø 20 cm (ook in Ø 15 cm). Fleskandelaar van metaal, goudkleurig, 8,5×7 cm (hxØ).
vtwonen 12-2019 | vtwonen feestcollectie najaar 2019 feestartikelen koffietafel

Subtiele glans

Goud geeft glans aan alles en is dus het ideale ingrediënt voor de feesttafel. Zelfs een paar subtiele accenten zoals de gouddraad in het tafellaken, een slinger met gouden hartjes, sterren en manen en het servies met de X van Xmas zijn al genoeg om in de stemming te komen.

Shine on

Eén kaars is natuurlijk géén kaars. Een beetje uitpakken maakt al snel het verschil. Deze omkeerbare kandelaar met aan de ene kant plaats voor 8 dikke kaarsen en aan de andere kant voor maar liefst 24 stuks, is het flonkerende lichtpuntje in de donkere dagen. En lang daarna.

vtwonen 12-2019 | vtwonen feestcollectie najaar 2019 feestartikelen kerstboom huiskamer
Mand met hengsels van jute, goud-zilverkleurig, 30/47×32 cm (hxØ). Hangende mand van jute, goud-zilverkleurig, 25×25 cm (hxØ)
vtwonen 12-2019 | vtwonen feestcollectie najaar 2019 feestartikelen bijzettafel
Dienblad op standaard van metaal, goudkleurig met spiegelend blad, 50×42 cm (hxØ). Kandelaar van metaal, goudkleurig,11×8 cm (Øxh). Kandelaar van metaal, goudkleurig, 9×9 cm (Øxh). Schaal van metaal, goudkleurig, Ø 12 cm, Ø 15 cm, Ø 22 cm.

Showpieces

Voor een kerstboom of een lookalike en na de feestdagen voor je allermooiste binnenplanten: deze plantenmanden van natuurlijk jute. Met hun zilveren en gouden banen stelen ze de show.

Ton sur ton

Ja, het is echt allemaal goud wat er blinkt, of ja, metaal met een gouden finish. Zo samen maken ze wel een punt, zeker met een brandend kaarsje als kers op de taart.

mtr5g6s8vznv_s2400.jpg
Longdrinkglas Happy Christmas All Over, zilver-goud, 500 ml. Waterglas Happy Christmas Hart, goud, 290 ml. Kommetje Happy Christmas All Over van porselein, wit-zilver-goud Ø 15 cm.

zo is het elke dag

feest

Feest op tafel

Kijk ze eens schitteren, deze glazen met manen, sterren en hartjes. Hetzelfde patroon komt terug in het sparkling servies. Extra leuk dus om de verschillende onderdelen met elkaar te combineren. Zo is het elke dag feest.

vtwonen accessoires zijn te koop via vtwonen.be/vtwonen-collectie en bij speciaalzaken kijk voor de adressen op vtwonen.be/verkoopadressen.

nog meer: vtwonen collectie