Nieuw! vtwonen collectie woonaccessoires

Het zijn de kussens en kaarsen, de lichtjes en vazen die van jouw huis in no-time een thuis maken. Makkelijk in aanschaf, klein qua prijs en groots in effect. Precies dát waar de nieuwe vtwonen woonaccessoires in uitblinken.

vtwonen 2-2020| witte kast
vtwonen 2-2020 | glazen maatbeker vaas

Grote versierders

If you’ve got it, flaunt it. De moves en trucs waarmee je kamers van een persoonlijke touch voorziet, verdienen het om schaamteloos te worden uitgestald.

Allermooisten

Zet een stel lievelingsvazen en glazen niet in de kelder, maar geef ze samen een mini-podium. Zo krijgen zij alle aandacht en geniet jij van het uitzicht met een gouden randje.

vtwonen 2-2020 | rieten spullen
vtwonen 2-2020 | glazen vazen en potten

Manden: altijd welkom in huis

Vanwege hun opgeruimde karakter en frisse uitstraling zijn manden altijd welkom in huis. Ze zijn van het type ‘niet lullen maar poetsen’, en doen waar ze goed in zijn.

Uitnodigend

Van een tafel die royaal is gedekt met curvy vormen, warme oertinten en natuurlijke materialen, verwacht je vanzelf goed eten dat bereid is met liefde en aandacht.

vtwonen 2-2020 | fotolijsten
vtwonen 2-2020 | kapstok met stoffen

Transparant

What you see is what you get. Dat maakt deze stoere knaap nou juist zo sympathiek. Door de maatstreepjes op zijn buik houden we alleen nog maar meer van hem.

Er kan nog meer bij

Het is juist de hoeveelheid en variatie aan kleine items die bij elkaar een feelgood-gevoel oproepen en waarmee je eindeloos kunt combineren. Steeds creëer je een nieuw stilleven.

vtwonen woonaccessoires zijn te koop via vtwonen.be/vtwonen-collectie en bij speciaalzaken. Kijk voor adressen op vtwonen.be/verkoopadressen.

nog meer: vtwonen collectie