Meubels uit de vtwonen meubelcollectie

We hebben zes nieuwe items in de vtwonen meubelcollectie! Deze meubels passen niet alleen bij elke woonstijl, maar doen het ook goed in verschillende ruimtes in huis.Eettafel Grip en en kruk SpiderEettafel Grip in grenen in off black en wit, 77×129 cm  € 399,-, kruk Spider in wit metaal met houten zitting, Ø 35 cm, in hoogte verstelbaar 48-60 cm, € 119,-, stoel Stip in gefineerd berken in grijs, zwart, wit of antraciet (hier in wit en grijs), 77x46x49 cm per set van 2 € 218,- (vtwonen.nl)

Trolley StockTrolley Stock in wit metaal, 159x94x41 cm € 329,- (vtwonen.nl). Houten hand (Livv Lifestyle). Lamp (Cottonbal Shop). Klos goud garen en klos zwart draad (The Cherry on Top). Glazen pot, draadmand, klos wit lint, koperen opbergmand, pakpapier (Nijhof). Fiets (The Bike Messenger). Witte ster (Hudson River). Tapehouder met tape (Ikea). Overig is privébezit.

Salontafel en bijzettafel GripBijzettafel/kruk Grip in grenen, in lichtgrijs en zwart, 46×34 cm € 79,95, salontafel Grip in grenen, in lichtgrijs en wit, 34×60 cm € 119,- (vtwonen.nl). Stoffen poster (The Cherry on Top). Lamp (Neef Louis). Bank (Design Sales). Plaid, vaas, kussenhoes met plusjes (Livv Lifestyle). Kussenhoes met driehoekjes (Fine Little Day). Mok, theepot (Nijhof). Doosje met slingers (Sukha Amsterdam). 
De overige spullen zijn privébezit.

Ronde tafel

Dé pluspunten van een ronde tafel? Hieraan zit je intiemer bij elkaar dan aan een lange tafel en door de vorm geeft hij meer lucht aan je woonkamer. Dat laatste geldt ook voor de ‘open’, lichtgewicht stoelen, die dezelfde gekruiste lijnen hebben in het onderstel.

Move over!

Multi-inzetbaar, deze collectie! De trolley rijd je heel makkelijk van je werkhoek naar de keuken, de eettafel is minstens zo geschikt als bureau en de bijzettafel gaat in de slaapkamer verder onder de naam nachtkastje. Zo creëer je keer op keer een ‘nieuw’ interieur.

Houtgreep

De uitsparingen in de Grip-serie geven de basic ontwerpen niet alleen een leuke twist, ze zijn ook handig om de meubels vast te pakken en zo makkelijk even te verplaatsen.

Bron: vtwonen mei 2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: vtwonen collectie