De nieuwe vtwonen pot & plant collectie bij Albert Heijn brengt sfeer in je huis

beeld vtwonen Beeld

Op zoek naar groene sfeermakers voor in huis, maar lukt het maar niet om iets leuks te vinden? Goed nieuws! Vanaf nu shop je een pot & plant selectie van vtwonen bij Albert Heijn. De vele verschillende planten zorgen samen met de pot voor een fijne sfeer.

Lees verder onder de advertentie

“Creëer een fijne sfeer met deze verschillende kamerplanten”

Oxalis voor € 9,99

De Oxalis triangularis – ook wel bekend als de Geluksklaver – zet je neer als kamerplant of als tuinplant. Ga je voor die laatste? De voorkeur bij deze plant gaat uit naar een koele ruimte. Zorg wel dat de plant veel zonlicht krijgt, in de zomer liefst geen volle zon. En geef ‘em in de winter een koele, vorstvrije plek. Ga je voor de kamerplant? Ook een goede keus. Deze plant brengt een hoop sfeer vanwege de prachtige paarse, driehoekige bladeren. Het lijkt soms net alsof je vlinders in je huis hebt. Naast dat krijgt de plant witte bloemen waar je enkele weken van kunt genieten. Het is wel belangrijk om te zorgen voor genoeg licht, hierdoor groeit deze harder.

Pannenkoekenplant voor € 9,99

Als je een makkelijke kamerplant wilt die ook nog prachtig staat dan is de Panneknoekenplant, ook wel de Pilea Peperomioides, echt een plant voor jou. Zoek voor de plant een plekje in huis met indirect zonlicht. Naast dat heeft de plant regelmatig wat kleine scheutjes water nodig. Zo onderhoud je de plant het beste. En krijg je nou niet genoeg van de plant? Deze stek je ook makkelijk waardoor je er langer van geniet.

Lees verder onder de advertentie

LEES MEER

Deze planten kun je makkelijk stekken

Ficus Pumila ‘White Sunny’ voor € 9,99

Deze White Sunny staat bekend om zijn hartvormige witbonte bladeren. Het is een snelgroeiende klim/hangplant dus voor je het weet is je huis gevuld met groen. De plant verlangt een lichte plaats, liefst een zonder directe zon. Daarnaast is een vochtige maar goed doorlaatbare grond een must voor deze sfeervolle kamerplant. Zorg ervoor dat de blaadjes vochtig blijven wanneer de lucht droog is. De plant heeft wat verzorging nodig, maar deze White Sunny draagt zeker bij aan je interieur.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Varen voor € 14,99

De Varen is dan wel vele jaren oud, maar nog steeds een plant die in bijna elk interieur past. Omdat deze plant eigenlijk een waterplant is, is het belangrijk om de grond licht vochtig te houden. Om de groene kleur van de bladeren te behouden geef je de Varen een halfschaduw plek, zonder direct zonlicht.

EIGEN DROOMTUIN MAKEN?
Cursus: Ontwerp en creëer je eigen buitenplek

Dracaena surculosa voor € 24,99

Een plant die wat minder verzorging nodig heeft is de Dracaena surculosa. Ideaal voor als je wel een plant in huis wilt, maar geen groene vingers hebt. Ook als je een weekje van huis gaat overleeft deze plant het! In de winter kan je ‘m zelfs drie weken helemaal ‘met rust’ laten. Zet hem wel bij een halfschaduw plek, want maximaal 2 tot 3 uur zonlicht per dag is genoeg. De vele bladeren van deze plant hebben een leuke print, wat zorgt voor extra gezelligheid.

Lees verder onder de advertentie

Alleen bij Albert Heijn

Deze stijlvolle planten, met pot, zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De pot & plant collectie van vtwonen vind je in een aantal geselecteerde winkels. Bekijk snel alle verkooppunten om deze collectie in handen te krijgen, want op = op.

Bekijk hier de lijst met verkooppunten

Downloaden

Lees verder onder de advertentie