Win het boek ‘De Moestuin’

beeld vtwonen Beeld

Yes, hij is er: mijn allereerste moestuinboek ‘De moestuin’! Ik vond het superleuk om dit boek te maken en ben blij met het resultaat. Ik ben erg benieuwd naar alle reacties die gaan komen, stiekem vind ik het natuurlijk ook heel spannend. Nieuwsgierig? Ik geef 2 exemplaren weg!

Lees verder onder de advertentie

De moestuin

In dit boek neem ik je mee de moestuin in. Per maand vertel ik je wat er gaande is in de tuin, deel ik praktische tips en tricks en leg ik uit wat je allemaal moet doen. Maar ik laat je vooral zien dat een moestuin heel erg leuk is en helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Een moestuin lijkt vaak een hele klus, maar je kunt ook met weinig inspanning van eigen groente, fruit en kruiden genieten. Ik hou niet van gedoe.

Tips, recepten en extra’s

In mijn boek ‘De moestuin’ vertel ik je over de gemakkelijkste, en vooral ook de lekkerste groente- en fruitsoorten, deel ik weetjes en tips, leuke extra’s en je vindt er zelfs verrassende recepten. Met voor de echte beginner ook nog een uitleg van veelvoorkomende vaktermen. Alle pagina’s zijn voorzien van mijn eigen illustraties.

Stress free zone

Moestuinieren is niet alleen lekker, maar het brengt je ook dichter bij de natuur, geeft je rust, vermindert stress en triggert je creativiteit. Met dit boek leer je hoe je tot jezelf kunt komen door je eigen groente, fruit en kruiden te kweken en te eten.

Lees verder onder de advertentie

Win!

Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als jij ook start met een moestuin dit jaar. Om te vieren dat mijn moestuinboek uit is en om jou een handje te helpen, geef ik 2 exemplaren weg. Wil jij ook kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Meedoen kan tot en met 1 april 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk een bericht.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen. Annemarie V. uit Heverlee en Ineke H. uit Ternat zijn de gelukkige winnaars.

Floors Moestuin

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Floor heeft een passie voor moestuinieren. Op vtwonen.be neemt ze je mee haar moestuin in, waar ze groente en fruit kweekt. Ze deelt handige tips en laat je zien hoe makkelijk het is om in je eigen achtertuin een moestuin te starten. Wat is er fijner dan supervers koken met eigen groenten uit de tuin? Je kunt haar ook volgen op haar eigen blog Floors Moestuin voor nog veel meer inspiratie, recepten, tips en leuke verhalen.

Bron: tekst en fotografie Floor Korte.