Klein woongeluk volgens REMADE with love

Dit keer neem ik je mee naar een favoriet adresje wat voor mij echt heel speciaal is: ons eigen huis. Deze bijzondere plek brengt ons heel veel warmte, liefde en geluk. vtwonen vroeg mij naar mijn klein woongeluk. Kijk je met mij mee?Anne van REMADE with love met haar vriend

Van eigen hand

Anderhalf jaar geleden kregen wij de sleutel van ons nieuwbouwhuis en vanaf dag één heb ik mij er in thuis gevoeld. Hoe dit komt? Mijn vriend en ik hebben samen heel veel onderdelen in en aan ons huis zelf gemaakt en afgewerkt. Hierdoor is het heel persoonlijk geworden en beleven wij het echt als ons THUIS en voelt het voor ons als een warme deken.

Etentjes in de tuin

We hebben al vele etentjes in de tuin georganiseerd en avondjes bij de buitenhaard doorgebracht en hebben daar niet alleen samen, maar ook met anderen heel veel plezier aan beleefd. Toen vtwonen mij vroeg naar mijn klein woongeluk hoefde ik dus niet lang na te denken. Aangezien ik dol ben op gezelligheid en lekker eten, kan ik simpelweg al intens gelukkig worden van een ontbijtje, borrel of diner in onze tuin samen met mijn vriend, familie of vrienden.

Gouden Amefa vintage besteksetHKliving kom van keramiekStone Ware mokken van Nordal

3 stylingtips voor een feestelijke tafel

Een mooi gedekte tafel (het oog wil ook wat) maakt zo’n etentje of ontbijtje natuurlijk nog specialer. In deze blog geef ik je drie stylingtips voor hoe je van zowel een ontbijtje als een etentje een bijzonder moment maakt:

  1. Haal je mooiste servies uit de kast en mix en match verschillende exemplaren/stijlen. Persoonlijk vind ik het servies van HKliving keramiek, House Doctor Rustic en Nordal stone ware en aardewerk erg mooi. Geen budget voor een compleet nieuw servies? Combineer je oude servies met een paar nieuwe items of loop eens binnen bij de kringloopwinkel en kijk of ze daar verschillende soorten servies van keramiek hebben. Ben je bovendien ook nog eens duurzaam bezig;
  2. Voeg textuur, lagen en kleur toe. Mix en match allerlei materialen, zoals linnen, hout, keramiek, staal, riet en touw;
  3. Maak eens een eyecatcher van je bestek. Dit kun je doen door bijvoorbeeld goudkleurig bestek van Amefa te gebruiken, maar je kunt ook het bestek dat je al hebt op een meer bijzondere en aansprekende manier presenteren.

Daarnaast kun je natuurlijk ook nog allerlei decoratie toevoegen zoals bloemen, planten, kaarsjes, lampjes, etc. Het enige waar je dan nog voor hoeft te zorgen is lekker eten en goed gezelschap 🙂 En dat begint natuurlijk bij jezelf.

Verder lezen?

Op zoek naar meer wooninspiratie voor het inrichten van je (nieuwbouw)huis? Neem dan eens een kijkje op mijn blog.

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.be/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers