Eerlijke kleding kopen

Wil je graag eerlijke kleding kopen? Dat kan! Marieke Eyskoot heeft met haar bureau Talking Dress een boek en applicatie op de markt gebracht, waarin je precies leest waar je al die eerlijke kleding vindt.

eerlijke kleding

Van shoptips tot doe-het-zelf-trucs

In het boek ‘Talking Dress’ lees je alles over eerlijke kleding en lifestyle. Zo kom je onder andere te weten wat duurzame mode nu precies is, waar je op moet letten en wat je zelf kunt doen. Ook staan er interviews in met leading ladies uit de eerlijke kleding- en lifestylewereld. Verder kun je ook meer informatie vinden over labels en organisaties. Bovendien zit er een shopgids in en allerlei DIY-tips zodat je zelf aan de slag kunt! Je vindt dus van alles in het boek ‘Talking Dress’: van shoptips en wasweetjes tot ruilideeën en doe-het-zelf-trucs.

Shopgids app: alle adressen bij elkaar

Talking Dress heeft naast het boek ook een (gratis!) app gemaakt: een shop- en inspiratiegids  voor eerlijke kleding en lifestyle. Zo weet je precies waar je moet zijn voor eerlijke kleding, fair trade accessoires, biologisch eten en eco-verzorgingsproducten. Erg handig zo’n app: je hebt ‘m altijd bij de hand. Bovendien kun je in de app zien bij welke winkels en eettentjes je in de buurt bent. De Talking Dress-app is dan ook al 15.000 keer gedownload.

Het boek ligt nu in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen!

Bovendien kun je gratis de applicatie downloaden voor iOS en Android:
Download voor iOS (Apple Store)
Download voor Android (Google Play)

Over Laura van Laura en James

Laura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.be vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: mariekeeyskoot.nl

nog meer: bloggers