Interieurshoppen bij Kabane

beeld vtwonen Beeld

Al wie een passie heeft voor interieur, gezelligheid en lekker eten noteert zondag 18 september best al in z’n agenda! Dan vindt de tweede editie van de private sale ‘Kabane’ plaats op een charmante locatie in Zomergem. Laat je inspireren door een uniek aanbod van interieur- en decoratieobjecten in een ontspannen sfeer. ’s Avonds kan je aanschuiven aan ‘La Table de Kabane’. Ik ben alleszins present!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Private sale

Toen ik interieurontwerpers Joëlle en Julie enkele maanden geleden ontmoette, merkten we al gauw op dat we een gemeenschappelijke passie delen voor eenvoud, esthetiek, en authenticiteit. Ze vormen samen het bruisende, enthousiaste maar vooral creatieve team achter Cazelle. Bij de realisatie van hun interieurprojecten kiezen ze elk meubel en object zorgvuldig uit. Hun voorkeur gaat uit naar hoogwaardige en unieke objecten, antieke en authentieke elementen, gesofisticeerde en ruwe materialen. Tijdens Kabane bieden ze hun selectie aan woonaccessoires te koop aan, gaande van tafeldecoratie, plaids en kussens tot kleine meubels zoals houten banken en krukjes. Alles in hun herkenbare, eclectische en eigenzinnige Cazelle-stijl. Onlangs trokken ze naar het betoverende Marrakech, op zoek naar unieke objecten om hun collectie aan te vullen.

La Table de Kabane

Naast hun gedeelde passie voor interieur houden ze beiden van gezelligheid, muziek en lekker eten. Samen met Qwizien dompelen ze jullie onder in een oase van good vibes, funky fingerfood en tasty cocktails! Het avonddiner ‘La Table de Kabane’ wordt ongetwijfeld een culinaire en esthetische afsluiter van een heerlijke middag (reservatie verplicht).

Praktisch

Je kan je registreren voor de verkoop en/of het diner t.e.m. 4 september door een mailtje te sturen naar hello@cazelle.be.

Lees verder onder de advertentie

Over Dorothee van The Fresh Light

Creatieve duizendpoot Dorothee Dubois is architecte, fotografe en styliste. Ze houdt ervan om het internet af te schuimen naar leuke webshops, en op vlooienmarktjes op zoek te gaan naar originele en unieke stukken. Op haar blog The Fresh Light inspireert ze je met haar prachtige foto’s, gekenmerkt door een minimalistische en frisse stijl. Met passie combineert ze objecten tot uitgepuurde settings voor productshots en foodpics. Voor vtwonen gaat ze op zoek naar de mooiste woonaccessoires.

Bron: Tekst, styling en fotografie: Dorothee Dubois (www.thefreshlight.com)