Houten boom met LEGO van Brikkon

beeld vtwonen Beeld

Heb jij als kind ook uren met LEGO gespeeld? Ik kon niet wachten tot James er klaar voor was. Met deze boom en vogel van Brikkon had ik de smaak meteen weer te pakken. Oh en James ook natuurlijk.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Houten boom met LEGO van Brikkon

Als je kinderen met LEGO aan de slag gaan, duurt het best even voordat ze écht iets kunnen bouwen. Daarom bedachten vijf Rotterdamse ontwerpers Brikkon. Een basisvorm van hout, waar je meteen leuk mee kunt spelen. Ook als je nog niet zo goed kunt bouwen of er het geduld niet voor hebt.

Lees verder onder de advertentie

Er is een houten boom met schommel en ladder, waar je met LEGO een stoere boomhut in kunt maken. Verder een kasteel met grote katapult en een houten vogel.

Extra leuk: Brikkon is een duurzaam, lokaal product. Het hout en de verpakking hebben een FSC keurmerk. Het speelgoed wordt gemaakt in het Snijlab in Rotterdam. En ook het verpakken gebeurt met de hand in Rotterdam.

Je koopt deze mooie houten boom en vogel in de Brikkon webshop.

Lees verder onder de advertentie

Over Laura van Laura en James

Laura de Jong is dé groene curator. Op vtwonen.be vind je haar wekelijkse expositie, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken. Je kunt haar ook volgen op haar blog Laura en James.

Bron: fotografie www.lauraenjames.com | tekst www.lauraenjames.com