Ho ho ho: kerst in de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Kerst is de ultieme gelegenheid om het hele huis te versieren met kerstdecoratie, zelfs de kinderkamer! Het begon allemaal met een zingende kerstman die onze peuter heel graag naast bed wilde hebben…

Oh dennenboom

Vrij recent hebben we de muren geverfd van Javian’s kamer: twee muren zijn nu voorzien van een lichtgrijze lambrisering en de andere twee muren hebben een bergenpatroon. Al langer had ik een muurstickers van dennenbomen liggen voor de kinderkamer, die nu de bovenste rand van de lambrisering sieren. Ideaal voor kerst, maar straks na de feestdagen blijven ze gewoon op de muur zitten.

Lees verder onder de advertentie

Kerstdecoratie

Een adventkalender en de zingende kerstboom vonden hun plek naast het bed. Zo openen we elke dag een vakje van de adventkalender en elke avond mag de kerstman even zingen voor het slapengaan.

Mijn kleine paarse kerstboom is subtiel opgeëist door mijn zoon en vakkundig versierd met slingers, candy canes, belletjes en pluchen leeuwtjes. De kleine kerstboom staat nu naast de boekenhouder en bij de houten huisjes.

Het skelet legohoofd kreeg een kerstmuts op zijn hoofd en het aankleedkussen heeft een hoes met driehoekjes gekregen die met wat fantasie ook op bergtoppen lijken.

Lees verder onder de advertentie

Mamalifestyle

Sinds de komst van haar zoon Javian kreeg Marike Bijlsma er een heleboel nieuwe hobby’s bij: de kinderkamer inrichten, kinderkleding shoppen en kinderfeestjes tot in de puntjes bedenken. Ondertussen deelt ze al het moois dat ze tegenkomt op Mamalifestyle.nl. Voor vtwonen laat ze zien hoe dat eruitziet achter de schermen: de zoektochten naar mooie kinderspullen, het DIY’en met een loslopende peuter en het allemaal samenbrengen in huis én tuin.