Come out and play: een speelruimte voor de jongens

beeld vtwonen Beeld

Aangrenzend aan onze slaapkamer hebben wij een extra ruimte. Oorspronkelijk was deze bedoeld als dressing, maar vier en een half jaar later heb ik nog steeds geen dressing. De ruimte heeft ondertussen al heel wat rollen op zich genomen. Zo ging mijn favoriete ‘kameleon’ van bureauruimte naar de zoetste nursery voor Ezra en is het momenteel een speelruimte voor de jongens. Neem je mee een kijkje?

Lees verder onder de advertentie

Monkey Bars in blue

We voorzagen een muurtje van een blauw berenbehang en lieten de andere muren sober wit. Ik droomde van een stoer vintage klimrek, maar helaas bleken die steeds te breed en te groot om mooi in de ruimte te passen. Met de wall bar van KAOS was dit probleem opgelost. Dit systeem is modulair en maak je dus zo breed en hoog als je zelf wil. We voorzagen ons rek van een canvas shelf, dat dienst doet als leuke opbergplek voor boekjes en stiften, en een tabletop. Deze laatste kan je heel makkelijk op en af klikken zodat je in een mum van tijd kan switchen van een handig bureau naar een klimrek. Het bureaustoeltje vond ik op een rommelmarkt.

beeld vtwonen Beeld

Animals on the wall

De jongens zijn helemaal gek op dieren en er werd dus ook niet getwijfeld toen we de dierenkop uit papier-maché van Babetteswereld tegenkwamen. De mooiste boeken en de leukste eyecatchers vonden hun plekje op wall units tegen de muur. Een oude kast werd in een perfect passend blauw geschilderd en doet dienst als opbergruimte voor hidden little boys treasures en de meest prachtige leesboeken. Samen met de matrasjes vormt het een ideale rustplaats voor onze drukke mannetjes na al dat klimmen en spelen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Productinformatie

Behang Ours (roomblush.com). Wall bars (itskaos.com). Papier-Maché dier Hazel (babetteswereld.com). Poster maan (irisvandijck.com). Dromenvanger (bisoudelou.com).

Over Isabel en Liesbeth van Mothers Of The Home

Ze bloggen naast hun drukke jobs allebei op MWordmag, hebben de handen vol met hun kroost en als er nog tijd over is, restylen ze kidsinterieurs onder de naam Mothers Of The Home: Isabel De Langhe en Liesbeth De Puysseleir zijn twee bezige bijen met een passie voor kids én hun interieur. Hun stylingtips, ontdekkingen en leukste woonitems delen ze om de beurt op vtwonen.be/mothersofthehome.

Lees verder onder de advertentie