10x groene musthaves

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het tijd voor wat nieuws binnen & buiten, daarom de leukste groene shoppingitems op een rij. Op een groen begin!

groene musthaves

  1. Kerstlampjes eruit, lichtsnoer erin. De donkere dagen zijn immers nog lang niet voorbij! Deze kleine LED-lampjes geven binnen én buiten een sprookjesachtig effect.
  2. Echte beauty’s zijn het, deze wit gewaxte hyacintbollen. Straks word je getrakteerd op de heerlijke geur van hyacint, tot die tijd geeft de wax een lichte vanillegeur af.
  3. MacBookhoes van Woouf! met cactusprint.
  4. Handig & mooi, voor het benevelen van vleesetende planten of airplants zoals Tillandsia en hangorchideeën.
  5. Niet kapot te krijgen, deze flexibele en vorstbestendige potjes van rubber.
  6. Met de onderzetters van Suck UK staat er een prikkelende blikvanger op tafel.
  7. Ze kunnen hangen, liggen of staan. De Tillandsia is hier uitgestald op een industrieel voetstuk van hout en roestig ijzer.
  8. Winters buiten koken, is voor de echte die-hards. De gietijzeren pot is ideaal voor het bereiden van lekkere stoofpotjes.
  9. Minimalistische plantenstandaard van gepoedercoat staal.
  10. Deze instant potgrond is goed voor 9 liter kwalitatief goede grond. Handig voor in de voorraadkast.

Kristel blogt over tuinieren

Ontspannen kan alleen wanneer je omringd wordt door groen, vindt blogger Kristel Engelen. Kristel schrijft op vtwonen.be/kristel met passie over alles wat met groen te maken heeft. Geen stijve bloemenperkjes of sfeerloze tegelvlaktes, maar knusse sfeertuinen met mooi gestylede zithoeken en wulpse bloemenborders. Dát is het echte buitenleven volgens haar. Voor Kristels werk als groenjournalist is ze altijd op de hoogte van de laatste groentrends, waarvan ze de highlights met vtwonen deelt. Ook in de weekends experimenteert ze erop los: haar vensterbank is een laboratorium van stekken, jonge zaailingen en spannende combi’s van snijbloemen uit eigen tuin.

nog meer: bloggers