Funda-parel: bijzonder duurzame woning met indoor strand in Noordwijk

Wonen in een van de duurzaamste woningen van Nederland? Die droom kan werkelijkheid worden, want deze duurzame woning op een prachtig landgoed in Noordwijk staat te koop. Alles in en om deze villa ademt duurzaamheid en natuur. Kijk je mee?

Onwijs duurzame woning

Zowel binnen- als buitenshuis is er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan veel hout en leem op de wanden. Door de hoge ramen in woonkamer beleef je de bosrijke omgeving en het natuurlijke lichtinval op hun best. Het mos in de woonkamer voegt nog eens een extra dimensie toe aan dat ultieme natuurgevoel. En we horen je al denken: hoe zit dat nou met dat indoor strand? De villa beschikt over een klein strand binnen naast de wellness, zodat je ook op regenachtige dagen het Noordwijkse strandgevoel kunt ervaren. Slim! Scroll even verder naar beneden op deze pagina om het huisstrand te zien.

Vraagprijs

Deze duurzame woning beschikt over een A+++ energielabel. Dat komt mede door de vele natuurlijke materialen, HR-solar zonnecollectoren, beregeningsinstallatie, warmtepomp en WTW tubes. Je vindt deze villa op een prachtig landgoed in Noordwijk, met uitzicht op het bos en in de verte zelfs de duinen. Voor € 2.000.000 geniet je van 339 m² duurzaam woongeluk, op een perceel van maar liefst 2.301 m². Alle ruimte voor rust en zonnige momenten in de tuin.

Alle details op een rij:

  • Een van de meest duurzame woningen in Nederland.
  • Wonen op 339 m² op een perceel van 2.301 m².
  • Gelegen in een groene omgeving, op landgoed Sancta Maria.
  • Veel natuurlijke elementen, waaronder wanden van leem en mos.
  • Grote lichte woonkamer met hoge raampartijen en een vide.
  • Bijzondere ruimte met indoor strand en aangrenzende wellness.
  • Vijf slaapkamers en twee badkamers waarvan één aansluitend op de master bedroom.
  • Royale tuin met veel privacy en uitzicht op tulpenvelden en de duinen van Noordwijk.

LEES OOK
Authentieke woonboerderij met oogstrelend interieur in Loosdrecht

nog meer: binnenkijken