Binnenkijken in een rustige babykamer met zachte kleuren

Een Scandinavische sfeer met rustige kleuren en sprookjesachtige patronen. Net als in de rest van het huis van Jos en Angela, zie je in de babykamer een mix van klassiek, design en retro.

vtwonen | Scandinavische babykamer
Vloerkleed Karwei. Plafondlamp is een lookalike Serge Mouille. Gordijnen Veneta.
vtwonen | Scandinavische babykamer

Rustige babykamer

Ga voor een rustige basis en geef de muren een frisse kleur. Met klassieke muurpanelen krijgen de muren een chique look. Je maakt ze eenvoudig zelf met houten sierlijsten van de bouwmarkt die je in de kleur van de muur schildert. Zie zo’n eenvoudige basis als canvas voor al je mooie babyspullen en herinneringen: die zijn er vast genoeg!

Vind je deze rustige babykamer ook zo mooi en ben je nieuwsgierig naar de rest? Kijk binnen in het prachtige huis van Jos en Angela.

vtwonen | Scandinavische babykamer
Klamboe, zwaankussen en sterdecoratie Numero 74. Ledikant Sebra, vloerkleed Karwei. Deken en nijlpaardmand Zara Home. Lockerkast Marktplaats. Giraf Melissa & Doug. Plafondlamp is een lookalike Serge Mouille. Gordijnen Veneta.
vtwonen | Scandinavische babykamer

Speels en kinderlijk

Van de kussens tot de lijstjes en de sterretjes-slingers: ook in deze rustige babykamer is alles tot in de puntjes uitgewerkt. De mix van stijlen en patronen maakt de kamer speels en kinderlijk. Met de tipi-tent is een knus hoekje voor de kids gecreëerd. De truc om het geheel rustig te houden is om binnen hetzelfde kleurenpalet te blijven, in dit geval pastelgroen en lichtblauw.

nog meer: binnenkijken