Binnenkijken in een open keuken in Arnhem

Nadat Evi en Gijs de sleutel van hun huurwoning kregen, hebben ze twee weken lang geklust. Ze wilden niet te veel investeren en bedachten de meest creatieve oplossingen. De open keuken kreeg een rustige basis met een moderne bistro-look.

Moderne bistro-look

De bar die de keuken van de rest van de kamer scheidt, was bedekt met ouderwets vliesbehang en er zat een brede zwarte plank op. Niet bepaald smaak van Evi en Gijs. Ze besloten ’m te transformeren door de plank eraf te halen en de wandjes te betegelen. Ze kozen voor standaard witte tegels van de bouwmarkt met een donkergrijze voeg, heel budgetproof. Evi maakte de plint aan de onderkant goudkleurig, met als resultaat een moderne bistro-look in de open keuken.

Creatieve oplossingen

Met creatieve woonoplossingen kom je een heel eind. Ze geven een persoonlijke draai aan het interieur en hoeven niet altijd duur te zijn. Evi en Gijs krijgen vaak vrienden over de vloer. Ze kozen daarom voor een extra lange tafel in de open keuken, waar veel mensen tegelijk aan kunnen zitten. Met op maat gezaagde planken timmer je makkelijk zelf zo’n lange eetkamertafel. Een loze uitsparing in de muur? Verander ‘m net als Evi tot open kast door meerdere planken te plaatsen en stal hier je mooiste keukenspullen uit.

Met deze tips richt je een keuken mooi én praktisch in.

nog meer: binnenkijken