Ook stylisten Ozanne en Guillemine komen naar de cocoon & vtwonen beurs

Fans van ‘Een frisse start met vtwonen‘ hebben geluk: de getalenteerde stylisten en zussen komen naar de cocoon & vtwonen beurs! Tijdens het weekend staan Ozanne en Guillemine klaar om je op weg te helpen met die frisse start bij jou thuis.

vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine

Stylingadvies

In het atelier van het vtwonen basic huis geven de stylisten zaterdag 16/11 en zondag 17/11 persoonlijk stijladvies aan een select publiek. Maar wie geen exclusieve uitnodiging kon bemachtigen hoeft niet teleurgesteld naar huis te gaan. Op het vtwonen plein heb je tijdens het weekend verschillende keren de kans om je interieuridolen te ontmoeten.

Niet-te-missen lezingen

Wil je zelf een frisse start maken in je interieur, maar weet je niet hoe je aan zo’n gewaagde vtwonen make-over begint? Ozanne en Guillemine zetten je op weg met de tips & tricks die zij zelf toepassen in het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen‘.

Wanneer? Zaterdag en zondag van 13:30 tot 14:00 en van 15:00 tot 15:30.

Meet & Greet met de zussen

Tijdens de Meet & Greet-momenten kunnen de grootste fans met hun idolen op de foto en beantwoorden de zusjes al jouw prangende vragen.

Wanneer? Zaterdag en zondag van 14:00 tot 14:30 en van 15:30 tot 16:00.  

#sharingiscaring

Niks missen van alle leuke activiteiten? Volg ons dan zeker op Instagram en bekijk onze stories. Deel jouw leukste momenten op de cocoon & vtwonen beurs, tag @vtwonenbelgie en gebruik de hashtag #vtwonencocoon!

Place to be

Ontmoet Ozanne en Guillemine op 16 en 17 november in onze vtwonen village in Brussels Expo, hal 4, stand 302. Meer info over de beurs vind je hier.

nog meer: cocoon & vtwonen beurs