Win een lunch met onze hoofdredacteur op de cocoon & vtwonen beurs

Altijd al eens onze hoofdredacteur willen ontmoeten? Dat kan! Je maakt kans op een lunch met Nicolette op de cocoon & vtwonen beurs op vrijdag 15 november 2019. Inclusief gratis toegangsticket en twee nummers van vtwonen.

Nicolette-portret-vtwonen

Tops & flops

Kom lunchen met de redactie en vertel ons wat je van vtwonen vindt tijdens een bladbespreking. Zo’n bladbespreking vindt geregeld plaats op de redactie van vtwonen; dan kijken we kritisch naar ons werk en geven we de tops & flops aan. Daarbij nemen we geen, eh… blad voor de mond. Nu mag jij met ons meedoen! Voel je vrij om alle kritiekpunten én complimenten te verzamelen en die met ons te delen.

Even inlezen…

Je krijgt twee nummers van vtwonen thuisgestuurd, die tijdens de bladbespreking centraal staan. Tip: als je het eenvoudig wil houden, kun je door het hele blad heen 3 goed geslaagde producties noemen (geef ook even door waarom je deze mooi, inspiratievol of goed vond) en 3 minder goed uitgevoerde producties. Laat weten wat je mist en waar je blij mee bent. Dat mag op het gebied van tekst, beeld (fotografie) en vormgeving zijn. Wij zijn benieuwd!

Praktische info

  • De bladbespreking met lunch vindt plaats op vrijdag 15/11/19 tussen 12 en 14 uur in het atelier op de vtwonen village op de cocoon & vtwonen beurs. Hou die datum dus zeker vrij!
  • De bladbespreking bestaat uit 8 lezers, dus er worden 8 winnaars geselecteerd.
  • Je krijgt één toegangsticket voor de beurs, deze is de hele dag geldig.
  • Je krijgt twee nummers van vtwonen thuis toegestuurd én een voorbereidingsopdracht.
  • Meedoen kan tot en met 6/11/2019. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht.
  • Als je meedoet, ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

Doe mee

Portret Nicolette: Brenda van Leeuwen

nog meer: cocoon & vtwonen beurs