Niet te missen workshops en lezingen op de cocoon & vtwonen beurs

Wat zou een beurs zijn zonder inspirerende lezingen en creatieve workshops? Op de cocoon & vtwonen beurs van vrijdag 15 t/m maandag 18 november hebben wij alvast heel wat voor jou in petto. Neem snel je agenda erbij!

cocoon & vtwonen beurs - presentatie stylen met CASA powered by Zilverblauw - beeld styling
cocoon & vtwonen beurs - presentatie stylen met CASA powered by Zilverblauw - beeld Anki

Styling en smartphone fotografie door Zilverblauw in samenwerking met CASA

Ben jij apetrots op jouw prachtige interieur en kun je niet wachten om ermee uit te pakken? Dan is deze inspiratiesessie echt iets voor jou! Anki, auteur van het boek Snap! en het brein achter de blog Zilverblauw, verklapt je al haar tips en tricks op het gebied van (smartphone)fotografie. In samenwerking met interieurwinkelketen CASA inspireert ze je met tal van styling- en interieurtips voor de perfecte binnenkijker. Bovendien ontvang je een kortingsbon van €5 bij je eerstvolgende aankoop vanaf €25 bij CASA online of in de webshop. Zo kun je meteen je favoriete items uit de sessie shoppen.

Wanneer? Vrijdag 15/11 om 13.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur op het plein.

Toegang? Vrije entree!

Maak je eigen KEWLOX artwork

Laat je creativiteit de vrije loop in deze workshop, want samen creëren we één groot ecologisch kunstwerk op de KEWLOX TRACKS. TRACKS is een collectie wandplanken uit het brede gamma van KEWLOX opbergmeubels, ontworpen door Julien Renault. Het ontwerp is een herinterpretatie van de bovenste dwarslat die deel uitmaakt van elk KEWLOX meubel. De geleiders functioneren hier als gleuven waardoor ze het ideale rek vormen om de mooiste kunstwerken op tentoon te stellen. En dat is precies wat we op de beurs gaan doen. Neem een restje acryl en laat de Picasso in jou naar boven komen!

Wanneer? Vrijdag 15/11 t/m maandag 18/11 tussen 11 en 22 uur in de Kewlox Artzone.

Toegang? Vrije entree!

cocoon & vtwonen beurs - workshop Studio Vertess - beeld kerstkaartjes

Workshops handlettering by Studio Vertess

Blogger Studio Vertess is onze persoonlijke handlettering queen. Je kent haar misschien wel van haar inspirerende ideetjes op onze website. Op de cocoon & vtwonen beurs leert ze jou de mooiste kerstkaarten en cadeaulabels handletteren, zodat je familie en vrienden met kerst omver kan blazen met je skills.

Wanneer?

Zaterdag 16/11 en zondag 17/11:

  • 11.00 – 12.00 uur: workshop cadeaulabels handletteren
  • 12.30 – 13.30 uur: workshop kerstkaarten handletteren
  • 14.00 – 15.00 uur: workshop cadeaulabels handletteren
  • 15.30 – 16.30 uur: workshop kerstkaarten handletteren

Maandag 18/11:

  • 14.00 – 15.00 uur: workshop cadeaulabels handletteren
  • 15.30 – 16.30 uur: workshop kerstkaarten handletteren

Toegang? Wil je een creatieve workshop van Studio Vertess meepikken? De plaatsen voor deze workshops zijn beperkt, dus schrijf je even in op de beurs voor 10 euro per persoon. Afspraak op het plein!

Nog meer inspiratie

Naast alle workshops en lezingen kan je gedurende heel de dag het gestylede vtwonen basic huis van 110 m² bezoeken. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in het vtwonen café. Laat je in de andere hallen van Brussels Expo inspireren door je favoriete woonmerken en sla in de Shopping Zone alvast je eerste kerstcadeaus in!

#sharingiscaring

Deel jouw leukste momenten op de cocoon & vtwonen beurs, tag @vtwonenbelgie en gebruik de hashtag #vtwonencocoon! Niks missen van alle leuke activiteiten? Volg ons dan zeker op Instagram en bekijk onze stories.

Praktisch

De beurs loopt van vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. De vtwonen village vind je in hal 4, stand 302. De nocture op vrijdag loopt van 11u tot 22u. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u. Nog geen tickets? Bestel ze hier!

nog meer: cocoon & vtwonen beurs