Dit is er maandag te doen op de cocoon & vtwonen beurs

Van 15 t/m 18 november staat Brussels Expo helemaal in het teken van interieur, decoratie én vtwonen met de grootste woon- en interieurbeurs van België. Bezoek het volledig gestylede vtwonen huis van 300 m², doe mee met workshops, luister naar lezingen, ontmoet tv-stylisten Ozanne en Guillemine in levende lijve en ga voor een hapje en een drankje naar het vtwonen café. Lees hier wat er maandag te doen is op de cocoon & vtwonen beurs!

Op het workshop plein

Inschrijven voor deze workshop kan ter plaatse op de beurs bij de vtwonen shop. Kostprijs: 10 per persoon

In de Kewlox artzone

  • 11u00-22u00: maak je eigen Kewlox artwork

Wil je deelnemen aan deze workshop? Dat kan zonder reserveren!

Nog meer inspiratie

Daarnaast kan je gedurende heel de dag het gestylede vtwonen basic huis van 300 m² bezoeken. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in het vtwonen café. Laat je in de andere hallen van Brussels Expo inspireren door je favoriete woonmerken en sla in de Shopping Zone alvast je eerste kerstcadeaus in!

#sharingiscaring

Deel jouw leukste momenten op de cocoon & vtwonen beurs, tag @vtwonenbelgie en gebruik de hashtag #vtwonencocoon! Niks missen van alle leuke activiteiten? Volg ons dan zeker op Instagram en bekijk onze stories. Pssst, je kan trouwens een leuke vtwonen goodiebag winnen door jouw foto’s te delen!

Praktisch

De beurs loopt van vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. De vtwonen village vind je in hal 4, stand 302. De nocture op vrijdag loopt van 11u tot 22u. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u. Nog geen tickets? Bestel ze hier!

nog meer: cocoon & vtwonen beurs