cocoon & vtwonen beurs: deze merken vind je terug in de vtwonen village

Alles voor je huis en je inrichting vind je op de cocoon & vtwonen beurs in Brussels Expo, de grootste woon- en interieurbeurs van België. Tientallen bedrijven laten daar hun nieuwste producten zien. Ook vtwonen is erbij met een eigen vtwonen village, compleet met inspiratieplein en een groots vtwonen huis, ingericht in basic stijl.

vtwonen-village

Warm & vriendelijk

Een royale 110 m² meet het vtwonen huis. Stylist Kim van Rossenberg en vtwonen formulemanager Tanja Saarberg richtten het basic vtwonen huis in: ‘Ons inspiratiehuis heeft een rustige, goede basis in bruin- en greigetinten, warm en vriendelijk. Het huis biedt geborgenheid en genoeg ruimte om te spelen, te leven en te creëren.’ Vloeren, meubelen en accessoires kozen zij uit de eigen collectie van vtwonen en ze vulden deze aan met meubelen van onder andere Xooon en Henders & Hazel.

Volop wooninspiratie

En er is meer! In vtwonen village doe je inspiratie op, maak je de leukste interieurselfies, ontdek je de nieuwe vtwonen tapijtcollectie, doe je mee aan workshops, shop je de fijnste spullen voor je huis, geniet je van heerlijke koffie en een lekkere lunch én ontmoet je het vtwonen team onder wie vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine Mertens van het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. Zij geven stylingadvies en lezingen over hoe zij een make-over aanpakken. In de vtwonen village vind je ook de vele vrienden van vtwonen: merken als Heytens, Grohe, Upstairs, Facq, Meubelen Verberckmoes, Storytiles, Kewlox en Nahka geven acte de présence.

Stap voor stap

Recht of gedraaid, van beton of hout én in de afwerking die je zelf kiest. Met of zonder trapverlichting, leuningen of balustrades, stootboorden en ga zo nog maar even door: Upstairs kan elke trede aan en maakt van elke trap een eyecatcher die je huis als vanzelf – letterlijk én figuurlijk – naar een hoger niveau tilt.

Soft touch

Na lange afwezigheid maakt tapijt een grootse comeback. En dat is niet zo vreemd, want een zachte vloerbedekking brengt instant warmte en sfeer in huis. Daarom introduceert vtwonen een compleet nieuwe collectie vloerkleden en tapijt, gemaakt van zachte stofsoorten als chambray, stonewash en degradé. Gaat kamerbreed tapijt je nog iets te ver? Dan kun je een vloerkleed op maat laten maken. Maar eerst de diverse kwaliteiten voelen en zien in vtwonen village, op het plein voor het vtwonen inspiratiehuis.

Op adem komen

Advies geven en inspireren zit in het DNA van dit familiebedrijf. Dat is dan ook precies wat Meubelen Verberckmoes met hun Outdoor-collectie op de beurs wil doen in en rond het vtwonen huis. In de wandelgangen staan hun adviseurs te trappelen om bezoekers te trakteren op raad en daad. Daarnaast onthalen ze je in een groene oase van rust naast het huis feestelijk met een hapje en drankje.

Boven water

De marktleider in sanitair stelt op de beurs zijn nieuwste innovaties voor. Grohe verrast met badkameroplossingen à la tête du client en doorgedreven persoonlijke keukensystemen en dat alles in een brede waaier aan kleuren om uit te kiezen.

Van leer

Nahka is oud Fins voor zacht leer: de strakke loungematten zijn minimalistisch, maar functioneel. Hier gaan natuur en technologie hand in hand. Maar de mooie vormen doen het ook goed als decoratie: geef ze gewoon een plekje aan de muur of gebruik ze als zacht hoofdsteun boven je bed. Extra pluspunt? Het leer wordt mooier met de dag.

Hollandse witjes

StoryTiles blaast de oude traditie van keramieken tegels nieuw leven in. Elk stukje keramiek is kunst en vertelt een eigen verhaal met poëtische en ludieke details. In de pop-upstore zullen heel wat oude favorieten te vinden zijn, maar kun je ook nooit uitgebrachte en unieke designs op de kop tikken aan lieve prijsjes.

Slaap zacht

Bij Swiss Sense zien ze slapen groots. In hun nieuwe collectie Lifestyle by vtwonen mochten de bekende boxsprings dan ook niet ontbreken, maar ze dachten evengoed aan ander slaapkamermoois, zoals nachtkastjes, hoofdborden en een voeteneindbankje. Helemaal in de stijl van vtwonen!

Nieuwe jasjes

Heytens steekt al je ramen graag in een nieuw jasje. Hun rijke service omvat stalen tonen, zelf opmetingen komen maken, en thuis leveren én plaatsen van raambekleding op maat.

Kast met gaatjes

Van ontwerp tot productie, Kewlox is helemaal made in Belgium. Hun opbergoplossingen zijn modulair: jij kiest de kleur, de materialen, de kleur en de afwerking. Aan de kasten hangt een levenslange garantie, maar wees maar zeker dat ze nog generaties zullen meegaan! Daar zijn ze meer dan duurzaam en tijdloos genoeg voor.

vtwonen village

Lees hier aan welke workshops je kan deelnemen in de vtwonen village op de cocoon & vtwonen beurs.

Praktisch

De beurs loopt van vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 november 2019 in Brussels Expo, in paleizen 4 en 8. De vtwonen village vind je in hal 4, stand 302. De nocture op vrijdag loopt van 11u tot 22u. Van zaterdag tot en met maandag is de beurs open van 11u tot 18u. Nog geen tickets? Bestel ze hier!

nog meer: cocoon & vtwonen beurs