Nieuw! Ontwerp de mooiste badkamer met de vtwonen cursus Project Badkamer met stylist Marianne

Is de badkamer toe aan een upgrade, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In de cursus Project Badkamer laat vtwonen-stylist Marianne Luning je zien hoe je een badkamer ontwerpt, helemaal naar je eigen smaak. In vier online modules ontdek je hoe je van de eerste ideeën tot aan volledige moodboards je eigen mini spa creëert. Benieuwd? Lees hieronder wat je van de cursus kunt verwachten.

cursus badkamer

Module 1: ontdekken

In de eerste module leert Marianne je tips en tricks om mee te ontdekken waarvan jouw hart een sprongetje maakt. Zijn dat oude elementen of is dat juist een strakke en moderne look? Je maakt één grote verzameling van alles wat je mooi vindt, waarmee je kunt bepalen wat je stijl is. Dit stijlplaatje kun je tijdens de vervolgstappen naast je keuzes houden.

Module 2: naar de tekentafel

Als je je stijl en wensen hebt ontdekt, ga je aan de slag met de indelingen. Schuif met ruimtes in huis om te ontdekken waar de badkamer het beste past. Vervolgens leer je alles over de juiste indeling van de badkamer zelf en vertelt Marianne je wat kleuren en materialen met de ruimte doen. 

Module 3: expeditie sanitair

Bad of geen bad, stortdouche of niet en stucen of betegelen: er zijn een heleboel keuzes te maken wat betreft badkamers. Iedere optie geeft weer een andere sfeer aan de ruimte. Marianne helpt je om de juiste keuzes voor de badkamer te maken. Ook besteedt ze aandacht aan de praktische kant van het verhaal zodat alles goed op elkaar is afgestemd. Niets is tenslotte vervelender dan niet-werkende onderdelen in de badkamer.

Module 4: laatste check

Nu je klaar bent om met een aannemer in gesprek te gaan, is het goed om te weten hóé je dit doet. Marianne geeft handige tips over juridische aspecten tussen jou en de aannemer. Zo weet je helemaal zeker dat jouw badkamer geen gebreken kent en je zorgeloos kunt gaan genieten van jouw eigen mini spa at home.

Schrijf je in!

Staat een nieuwe badkamer hoog op je verlanglijst en kun je niet wachten om te beginnen met plannen maken? Vanaf vandaag is de cursus Project Badkamer te volgen. Marianne helpt je van begin tot eind met het ontwerpen van een badkamer waarin je kunt genieten en tot rust komen.

schets indeling badkamer
marianne luning
tegels stalen
nog meer: badkamer