Een veilige badkraan

beeld vtwonen Beeld

Je wilt een kraan die mooi, fijn in gebruik, waterbesparend én veilig is. Vooral met kleine kinderen is het een prettig idee dat ze zich niet kunnen branden aan te warm water of een hete kraan. Het water uit de badmengkraan Grohtherm 2000 New wordt niet warmer dan de ingestelde temperatuur en door de Grohe CoolTouch® technologie wordt ook het kraanhuis nooit heet.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld


Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke bad en douche ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing.

Kindveilige kraan

Het huis van de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Dit helpt om verbranding te voorkomen wanneer de kinderen de thermostaatkraan aanraken. De kinderveilige temperatuurbegrenzer zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C kan worden gedraaid als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.

Lees verder onder de advertentie

Badkraan in jouw stijl

De Grohtherm 2000 New past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen.

vtwonen test Grohe badkraan

Tien testers van het vtwonen testpanel hebben de CoolTouch® thermostaatkraan van Grohe getest en met veel plezier! De kraan krijgt namelijk gemiddeld een 9. Testers vinden de veiligheid van deze kraan het meest belangrijk. Omdat deze niet warm wordt is het veilig voor iedereen, dus ook voor (klein)kinderen. Acht van de tien testers waarderen dat de kraan snel en continu de juiste temperatuur heeft. Door de zogenaamde TurboStat® is er binnen een fractie van seconde de gewenste temperatuur bereikt.

Mooie cijfers voor de thermostaatkraan

‘Zo heerlijk, steeds water van dezelfde temperatuur, druk en geen kokend hete kraan.’
‘Het is zeer eenvoudig in gebruik, het ziet er prachtig uit en bovendien is het heel veilig voor de kinderen.’

Lees verder onder de advertentie

De buitenzijde van de kraan wordt nooit te heet 8,9
Snel en continu de gewenste temperatuur 8,5
Ergonomische grepen, ook met natte ingezeepte handen makkelijk in te stellen 8,5
Handig en stijlvol plateau voor plaatsen van bijv. shampoo/speelgoed 7,2
De extra brede uitloop geeft een mooie rustige watervalstraal 9,4

Wil je meer weten over de thermostaatkraan van Grohe? Bekijk alle voordelen van deze kraan. Of bezoek hier jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

Lees verder onder de advertentie