Winnie de Pooh babykamer

Iedereen kent de ietwat slome beer met het ietwat korte shirtje. Maar wat is ie lief en wat is ie knuffelbaar. Winnie de Poeh is dus het ideale vriendje om je baby gezelschap te houden in de babykamer. 

Winnie de Poeh babykamer

Honderd Bunder Bos

De perfecte setting voor een Winnie de Poeh kamer is het Honderd Bunder Bos. Waar alle verhaaltjes van het beertje zich afspelen. Het is geen gemakkelijke opgave. Je moet beginnen met de muren aquarel-achtig te beschilderen. Goedkope tablet waterverf doet wonderen, maar het is wel veel werk. Je kunt het ook laten doen natuurlijk door Decoratieschilder Kathelijn.

Ga je liever voor Winnie de Poeh nieuwe stijl, de versie van Disney, dan kies je juist voor knalkleuren in plaats van de aquarel variant.

Berenbehang

De babykamer komt pas echt in een Poeh-stemming met Winnie de Poeh behang. Bij muurdeco4kids verkopen ze verschillende soorten behang in de stijl van de bekende figuren. Naast behang met de dieren zelf, verkopen ze ook behang is een bijpassende stijl. Bijvoorbeeld met allerlei letters en cijfers in Poeh-kleuren of leuk speels streepjes behang.

Vriendjes

Wat is Winnie zonder Iejoor, Teigetje, Knorretje, Kanga en Roe? Het minste wat je daarom kunt doen is knuffels van al deze karakters aanschaffen. Staat niet alleen decoratief maar je kunt ze ook gebruiken bij het voorlezen van de verhalen. Te koop bij Bart Smit. Of koop een rustgevende mobiel bij Pixmania met de vliegende vriendjes boven het ledikantje.

Luierpot Winnie de Pooh

Ook leuk in een Poeh kamer, honingpotten… En dan niet die je koopt in de supermarkt, maar nep-potten waar je een zelfgemaakt etiket opplakt met het woord ‘honing’ erop. Bijvoorbeeld om wattenstaafjes of veiligheidspelden veilig in op te bergen. Je kunt ook de luieremmer op die manier bewerken.

Van alles te koop

Uiteraard zijn er ook van dit vriendje veel spulletjes kant en klaar te koop: van lakentjes, tot kleedjes, rompertjes, slabbertjes en overtekjes voor het verschoonkussen. Interesse? Kijk bij: BedBad, Baby-Dump en Kubai.

Bron: Hartedief

nog meer: Babykamer