Landelijke babymeubels

beeld vtwonen Beeld

De landelijke stijl is helemaal van nu. Dit gezellige sfeertje straalt rust uit en is daardoor ideaal voor een babykamer. Al een beginnetje gemaakt met behang of verf? Met landelijke babymeubels maak je de babykamer helemaal af!

Lees verder onder de advertentie

Landelijke babymeubels

Allereerst moet er in een babykamer een bedje, commode en kledingkast aanwezig zijn. Leuke landelijke varianten vind je op Rivièra Maison. Deze komen uit dezelfde meubellijn, waardoor ze een eenheid vormen. Ook op puurlandelijk.nl vind je leuke meubels voor de babykamer. Gebruik vooral wit, hout en natuurlijke tinten voor een landelijk gevoel.

Landelijke aankleding

Om de kamer wat aan te kleden is het leuk om de ruimte verder in te richten met brocante of landelijke kleinmeubelen. Wat dacht je van een echte landelijke schommelstoel? Een mooie brocante schommelstoel vind je op metbrocantlabel.nl. Brocante betekent gebruikt, dus kijk ook eens op marktplaats.nl of je daar een schommelstoel vindt die bij je past. Ook een hobbelpaard is een leuke toevoeging aan de babykamer. Die vind je op ikenik.nl.

Romantische details

Om het landelijke sfeertje helemaal tot recht te laten komen, kies je voor landelijke details. Harten en sterren zijn patronen die passen in de landelijke stijl. Kijk eens op babyentiener.nl en hang wat sterren aan het bedje, commode of kast. Zo is je babykamer met landelijke babymeubels helemaal af!

Lees verder onder de advertentie

Ook heel leuk: het ‘my first year photoframe’. Maak elke maand een kiekje van de kleine en stop de foto in dit leuke photoframe, helemaal in landelijke stijl.

Bron: Welke.nl