Complete babykamer

beeld vtwonen Beeld

Je bent tijdens je zwangerschap al druk genoeg met al het geregel. Het is dus erg fijn als je in één keer klaar kunt zijn met het inrichten van de babykamer. Gewoon via één webshop alle meubels bezorgd krijgen, bijvoorbeeld de babykamer Atlanta. Met leuke accessoires kleed je de babykamer verder persoonlijk aan.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Complete babykamer

Vaak bestaan complete babykamers uit eenvoudige meubels. Helemaal wit of in een simpele houtkleur. Maar bij Coming Kids begrijpen ze wat ouders nou echt willen. Mooie meubels met allemaal hun eigen karakter. En het fijne is, je shopt hier meteen de accessoires.

Lees verder onder de advertentie

Mooie complete babykamers hebben ze ook bij Babypark. Romantische meubels. Maar ook stoere meubels van steigerhout. Hier zit in elke stijl wel iets bij.

Interbaby Miami

Een andere populaire complete babykamer is de Miami slaapkamer van Interbaby. Hier ben je gegarandeerd van basic en sterke meubelen uitgevoerd in wit gelakt MDF. Door de mooie witte meubelen te combineren met rustige kleuren op de muur, komt de baby helemaal tot rust in deze slaapkamer.

Babykamer compleet grenen

Grenen is een populaire houtsoort voor meubels. Het is sterk en krijgt in de loop van tijd mooie kleurnuances. Een mooie complete babykamer in grenen vind je bij Babypark. Deze serie bestaat uit een commode, ledikant, linnenkast en een bureautje.

Lees verder onder de advertentie

Complete kinderkamer

Is je kind al te groot voor in een kinderbed? Er zijn ook veel volledige kinderkamers online te koop. Lees het artikel complete kinderkamer voor de leukste verkoopadressen.

Bron: Coming Kids