Babykamer wit

beeld vtwonen Beeld

Met een witte meubelset kun je alle kanten op. Wit is de basis, elke mogelijke kleur en thema kun je hiermee samenvoegen. Ga voor een meubelset met verrassende details om de babykamer nét even wat extra’s te geven. De nieuwe Click meubellijn van Coming Kids is een voorbeeld van zo’n babykamer wit met unieke details.

Lees verder onder de advertentie

Bijzondere hangrepen

Het eerste dat opvalt aan de Click meubels zijn de bijzondere handgrepen. Zowel aan de linnenkast, het bedje als aan de commode zitten opvallende grepen. Deze bestaan uit een dwarsliggende of staande balk.

Omdat de handgrepen iets van het meubel af geplaatst zijn, ontstaat er ruimte om er iets aan of overheen te hangen. Vooral bij het ledikantje en de commode is dit erg handig. Hang er een dekentje of handdoek aan zodat je deze altijd binnen handbereik hebt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Babykamer wit

Met een ledikantje, commode en een linnenkast is jouw babykamer compleet. De Click babykamer wit is gemaakt van MDF en zijdeglans wit afgelakt. Fijn detail: alle lades hebben een softclose systeem. Hierdoor valt er niks zomaar met een knal dicht. Dit voorkomt pijnlijke vingertjes tussen zware lades van de commode of linnenkast.

Kinder- en tienermeubels

Zoals we gewend zijn van Coming Kids, komen bijna alle meubels uit voor zowel de babykamer als de kinderkamer. De Click tienerkamer bestaat uit een kinderbed met nachtkastje, een boekenkast en een kinderbureau. Hiermee richt je een kinderkamer in waar je met accessoires en decoratie nog alle kanten mee op kunt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Witte meubelsets

Combineer je witte meubels met een prachtig thema zoals Nijntje of sterren. Of ga aan de slag met een kleurenpalet met pasteltinten. Ideeën en mogelijkheden genoeg! Doe wat ideeën op, op kinderkamer stijlen.

Raak jij het meest geïnspireerd door foto’s van andermans baby- of kinderkamer? Speur dan onze database op onze binnenkijkerpagina af. Hier vind je ontelbaar veel foto’s van honderden babykamers en kinderkamers.

Bron: Coming Kids

Lees verder onder de advertentie