Dag 2 #kleinwoongeluk: geluk in een vaas

Vraag aan hoofdredacteur Carlein naar woongeluk en ze begint te stralen. Bekijk de video én de opdracht die Carlein heeft voor meer woongeluk in jouw leven.

Onze bloggers met bloemen & vazen

Blogger Kristel ging te rade bij tuinontwerper Martine Herman om de juiste soort bloemen uit haar eigen tuin te plukken. Want ook zonder grote tuin kan je een zomer lang verse bloemen op tafel zetten. Ontdek hier hoe je daaraan begint in je eigen tuin. Of breng een bezoekje aan een van de pluktuinen waar je naar hartenlust zelf boeketten samenstelt.

De dames van PRCHTG ontdekten een vaas waarbij afgeknapte bloemen niet zomaar aan de kant geschoven worden, maar een centrale plaats krijgen. Het is een ode aan de geknakte bloem, wat een prachtig idee!

Anne-Catherine van CLO CLO verzamelde voor jou 4 tips over welke bloemen en vasen je best gebruikt om het huis helemaal te laten opfleuren. Blogger Laura en James geeft nog een laatste raad: volg de blog Binti Home van Souraya. Laura is namelijk helemaal verliefd op haar duurzame glazen vazen uit Egypte en wij zijn dat eigenlijk ook.

bloemen

2x shoptips

  • Elke week een prachtige bos bloemen op tafel? Neem een abonnement en laat je verrassen.
  • Op de redactie, maar ook in jullie voorjaarshuizen dit jaar, was deze vaas favoriet.

shopping geluk in een vaas kleinwoongeluk

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Het woongeluk van gisteren gemist? Hier vind je ‘m terug.

Beeld: Vier de liefde fotografie

nog meer: