Dag 1 #kleinwoongeluk: sweet dreams

Genieten van kleine dingen, dat zouden we vaker moeten doen. Daarom starten we vandaag met #kleinwoongeluk waarin we 12 dagen lang elke dag een nieuwe woonuitdaging aan je voorleggen. Beginnen doen we in de slaapkamer: er gaat niet veel boven een vers opgemaakt bed. Kraakheldere lakens en fris opgeschudde kussens. Maak vandaag je bed op, alsof je in een hotel slaapt. Kies je favoriete lakens of dekbedovertrek. Mix en match, combineer kleuren en gebruik materialen die je prettig vindt, van knisperend katoen tot zacht satijn. Vergeet het pepermuntje op je kussen niet!

slaapkamer2 woongeluk

Zo slapen onze bloggers

De perfecte slaapkamersfeer, daar weten onze vtwonen bloggers wel iets van. Hoe je volgens bloggers PRCHTG stijlvol naar dromenland gaat? Met kwaliteitsvol beddengoed én pyjama’s met leuke prints. Hier kan je ze bekijken. Laat die pyjama-party maar komen!

Blogger Mamoesjka kreeg bij het opruimen van haar slaapkamer de drang om de muren te voorzien van een nieuw jasje. Ze gebruikte daarvoor een te gek behang. Neem een kijkje in haar sfeervolle slaapkamer.

Blogger Anne van Remade with Love maakte haar hoofdbord voor achter het bed helemaal zelf! In haar DIY leer je stap voor stap hoe je aan de slag gaat. Iets voor jou? Check dan zeker het leuke resultaat.

4x shoptips

shopping klein woongeluk sweet dreams

12 dagen #kleinwoongeluk

Woongeluk zit in kleine dingen en soms is het fijn om daar weer even op gewezen te worden. Dat doen we graag! We delen daarom 12 dagen elke dag een portie woongeluk in de vorm van een opdracht. Doe je mee?

PS. Deel jouw 12 dagen met ons op social media met #kleinwoongeluk

Beeld: Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: