vtwonen op het werk

vtwonen is de smaakmaker voor thuis, maar ook zakelijk ben je bij vtwonen aan het juiste adres. Creëer inspirerende werkplekken met producten uit onze shop of verras je werknemers of zakenrelaties met de vtwonen cadeaukaart. Heb je advies nodig of wil je een offerte aanvragen? Daarvoor kun je terecht bij ons businessloket (businessdesk@vtwonen.be of +31 (0)88 556 56 36).
vtwonen cadeaukaart

Geef vtwonen cadeau

Met vtwonen geef je je werknemers of zakenrelaties een mooi cadeau. Er is volop keuze in de shop; woondecoratie, keukengerei, woontextiel en nog veel meer om een lekker leefbaar huis te creëren. Wil je je werknemers of zakenrelaties zelf laten kiezen? Kies dan voor de vtwonen cadeaukaart. Hier lees je meer over de cadeaukaart van vtwonen. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

zakelijke-producten

Inspirerende werkplek

Met meer dan 20.000 producten van 150 toonaangevende merken heeft vtwonen meer dan genoeg in huis om werkplekken in te richten, of dat nu gaat om 5 werkplekken of om een heel kantoor. Wil je meer informatie? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

wie zijn wij

Samenwerken

Al 50 jaar is vtwonen een autoriteit op woongebied. Met een magazine, website, tv-programma, beurs én webshop zijn we een geschikte partner om mee samen te werken. Heb je een idee voor een goede marketingactie, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bouwen aan een mooie toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor vragen over bestellingen, kun je contact met ons opnemen. Per e-mail: businessdesk@vtwonen.be (op werkdagen binnen 24 uur reactie) of per telefoon: +31 (0)88 556 56 36.

Vraag een offerte aan

Via het onderstaande aanvraagformulier kun je een offerte aanvragen voor grotere aantallen.

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.