Groen moet je doen! Zo’n groene bank zit heerlijk!

Groen kan kalmerend werken, maar in heldere tinten ook leven in de brouwerij brengen. Kies een groene bank. We like!

Groen op wit

Door met een witte muur te werken kun je je binnen het grote groene assortiment enorm uitleven. Op de foto is het kleed de inspiratiebron voor een rijke mix aan groennuances, iedere toegevoegde groentint komt erin terug. Onderschat niet de invloed van licht. Bij kamers op het zonnige zuiden en westen doen groenen het bijzonder goed. Idee: betrek het groen van buiten bij het woonpalet binnenshuis.

Groen is mode

Groen (én grafisch) is mode, als kleur en als maatschappelijk thema. Groen staat voor natuurlijk, ecologisch, biologisch. Een groene bank past daarom geweldig bij spullen van natuurlijke en duurzame materialen. Go green!

Groene bank kopen

Wil je een groene bank aanschaffen? Bedenk dan eerst welke tint groen je wilt. Ga je voor fel appelgroen, of juist voor een hele licht groentint. Groene banken zijn er in allerlei tinten. Bij Myhomeshopping kun je heel veel soorten groene banken bestellen en bekijken.

Groen in huis

Wij zijn gek op groen! Je kunt groen in his brengen met meubels en verf, maar wat is er mooier dan je te omringen met levend groen? Planten in huis zijn terug van weggeweest! Soms weer in de vensterbank zoals in de jaren 70, maar vaker speels gegroepeerd. Of kies voor groene accessoires, al deze groene items bij elkaar zien er prachtig uit.

Meer groene inspiratie

Gek op groen? Op vtwonen vind je nog veel meer groene inspiratie. Naast een groene bank kun je kiezen voor nog veel meer groene meubels. Of ga juist voor een groene muur of een groene deur. Houd je van afwisseling, kies dan voor groene accessoires, die kun je zo omwisselen voor spullen in een andere kleur. Of breng dat groen in huis met mooie planten!

Bron: vtwonen april 2014 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Judith Dekker

nog meer: woonkamer