Stylist Wendy blikt terug: make-over in Amsterdam

Waar Laila droomt van een huis vol Arabische invloeden, kiest Sander liever voor rust met een robuust tintje. Een waar knooppunt! In de video legt stylist Wendy uit hoe zij in aflevering 2 deze uiteenlopende stijlen toch samen heeft gebracht en een samenhangend geheel heeft gecreëerd. De kernwoorden? Groot gebaar en rust en eenheid. Hierbij is ook de indeling van het huis aangepakt. Wil je weten hoe? Wendy legt uit en geeft tips!

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie