Stylist Marianne blikt terug: make-over in Aerdenhout

Het huis van Maaike en Jelmer had een prachtige jaren 20 allure door alle authentieke elementen. Maar wat stylist Marianne direct opviel, was dat alle functies door elkaar waren gehaald. Er was duidelijk een herindeling nodig. Ben je benieuwd waarom Marianne heeft gekozen voor poederroze en bruine verf op de muren? Ze legt het je graag uit in de video. Ontdek ook wat het ’toetje’ voor de kinderen was in deze make-over.

Dit zijn de producten die Marianne heeft gebruikt in Aerdenhout.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie