Stylist Frans blikt terug: make-over in Laren

Paars, prints en hysterie; het interieur waarin stylist Frans binnenstapte was typisch Cato-Margo. En dat terwijl er vijf mannen in huis wonen. Het mocht mannelijker! Hoe hij de industriële woonsmaak van Casper terug heeft laten komen, waarom één muur zowel behangen en geverfd is én waarom de motor niet terug mocht komen in het interieur, legt Frans je uit in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 2.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie