Stylist Frans blikt terug: make-over in Heiloo

In het bosrijke Heiloo hadden Ernst en Anouck geprobeerd de natuur ook naar binnen te brengen. Maar dat keurde stylist Frans Uyterlinde niet goed. Ook was de indeling erg saai: de zetels en de kast stonden recht tegen de muur. In de video vertelt Frans hoe hij de natuur subtiel naar binnenhaalde en ook warmte en gezelligheid creëerde in deze mooie ruimte. Kijk je mee?


Dit zijn de producten
die Frans heeft gebruikt in Heiloo.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie