Kom ‘offline’ shoppen in de vtwonen conceptshops

Niet alleen online in de vtwonenshop, maar vanaf nu kun je ook terecht in één van onze conceptshops voor de gehele vtwonen collectie. Stap in de wereld van vtwonen bij Het Kabinet in Bunnik, bij Woonboulevard Poortvliet XXL en bij Home Center in Wolvega. Kom inspiratie opdoen, genieten van de leukste stylingideeën en mooimakers én natuurlijk shoppen!

Tijd voor bubbels

De conceptshop in Woonboulevard Poortvliet XXL wordt op 2e Paasdag, maandag 6 april om 12.00 uur, feestelijk geopend door vtwonen stylist Frans Uyterlinde. Ben jij er dan ook bij?

De vtwonen collectie

In elke conceptshop vind je onze uitgebreide vtwonencollectie. Van tafels, stoelen, lampen tot woonaccessoires en kleine mooimakers. Wil je vast een sneakpeek van welke items je in onze shops kunt vinden? Bekijk dan de vtwonen collectie in onze online shop.

Hier vind je de conceptshops

Making of…

De afgelopen weken hebben onze stylisten hard gewerkt om op alle drie de locaties de de winkelvloer in te richten. En met resultaat! Benieuwd wat je kunt verwachten van de conceptshops? Bekijk dan hieronder de making of.

nog meer: