Win 25 duotickets voor Batibouw 2018

Heb je nog (ver)bouwplannen of gewoon wat nood aan inspiratie voor je woning? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans om met Wonen Landelijke Stijl naar Batibouw 2018 te gaan. Wij mogen 25 duotickets weggeven. Dit jaar zijn de hallen wederom gevuld met een duizendtal exposanten die je kennis laten maken met de nieuwste producten en diensten. Sta je te popelen om langs te gaan? Lees hieronder dan verder voor meer info.

Beleef Batibouw

Dit jaar draait Batibouw rond 4 thema’s: beleef Batibouw, connectiviteit, protect your home en zorgeloos wonen. Het thema ‘beleef Batibouw’ dient ook meteen als rode draad doorheen de gehele beurs. Als bezoeker ontdek je de nieuwste producten en diensten met al je zintuigen. Je kunt er al je ideeën ‘live’ ontdekken. Test de stevigheid van een muur zelf uit of trek je schoenen uit en loop eens door de Walk of Floors om jouw geschikte vloer te vinden.

Het Immovillage is hét trefpunt op de beurs voor alle geïnteresseerden, zowel particulieren als professionals, in de vastgoedsector. Ondertussen is de Garden Room een vaste waarde geworden op de beurs. Een oppervlakte van 500 m² gevuld met inspiratie voor de inrichting en afwerking van je tuin. Dit jaar voegen een aantal exposanten hun standen samen voor een nieuw project: Outspiration.

Nieuw sinds dit jaar is de Walk of Flames: een hele passage gewijd aan kachels en haarden.

Praktisch

Batibouw loopt van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart 2018, telkens van 10u00 tot 18u30. Op vrijdag 23 februari blijven de deuren uitzonderlijk open tot 21u00. Tijdens de Nocturne op donderdag 1 maart is de beurs geopend van 10u00 tot 23u00. De beurs vindt plaats in alle paleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1 1020 Brussel (BE). Tijdens de week geniet je aan de kassa van het verlaagde tarief aan € 7 vanaf 15u00 (tijdens de Nocturne vanaf 18u00).

Win tickets

Doe mee met onderstaande wedstrijd en vul de schiftingsvraag in. De wedstrijd loopt tot zaterdag 10 februari 2018.

De wedstrijd is afgelopen en de winnaars hebben een mailtje gehad.

Bron: in samenwerking met Batibouw

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties