Ontdek de nieuwe TUINEN Landelijke Stijl!

Een nieuwe lente betekent ook: een nieuwe editie van TUINEN Landelijke Stijl. Benieuwd wat je van dit nummer mag verwachten? We geven je al graag een preview!

8x tuinen kijken

De rode draad doorheen het tijdschrift is zoals gewoonlijk: tuinen kijken. We selecteerden acht diverse tuinen uit de Lage Landen. Een uitgestrekte landschapstuin, een Engelse tuin met kamers, een vrij compacte stadstuin: het komt allemaal aan bod. Bovendien beperken we ons niet louter tot mooie plaatjes en persoonlijke verhalen. De tuinreportages zijn doorspekt met tal van tips om zelf mee aan de slag te gaan. Nieuw is bijvoorbeeld de pagina ‘Uitgelicht’ na elke reportage. Daarin zoomen we dieper in op een of meerdere sterke elementen uit de desbetreffende tuin.

tuinen landelijke stijl 0118 calaisHet mooiste van Pas-de-Calais

Naast de tuinen uit Nederland en België maken we eveneens een uitstapje richting Frankrijk. Journalist Jan De Vos en fotografe Veronique De Walsche trokken naar het uiterste noorden: Pas-de-Calais. Ze bezochten er het mooiste wat deze regio aan groen te bieden heeft en keerden met een prachtig relaas terug.

styling tuinen landelijke stijl 0118 styling marie masureelNieuwe rubrieken

Om voor nóg meer inspiratie te zorgen, pakken we uit met enkele nieuwe rubrieken. Zo hebben we een prachtige stylingproductie, waarvoor styliste Marie Masureel drie tuintafels sfeervol heeft aangekleed. Ook nieuw is de rubriek ‘Koken met kruiden’. Daarin gaat kruidenexpert Wim Maes aan de slag met lekkers uit eigen tuin. In dit nummer werkt hij onder meer met Griekse oregano en citroenverbena. Tot slot brengen we ook een portret over Sophie, die volledig in de ban is van dahlia’s.

tuinen landelijke stijl 0118 meubilair kettalShoppingtips

Hoewel de landelijke stijl tijdloos is, valt er toch heel wat nieuws in te rapen. In de nieuwe TUINEN Landelijke Stijl vind je dan ook heel wat shoppingtips. Zo maakten we onze selectie van het mooiste buitenmeubilair. En ook de nieuwste barbecues en buitenkeukens blijven niet achterwege.

tuinen landelijke stijl 0118 cover BENu te koop!

TUINEN Landelijke Stijl editie voorjaar 2018 is nu te koop. Je vindt het nummer in de dagbladhandel of je kunt het online bestellen.

Bron beeld: 1. realisatie Tuinen Dhaenens, fotografie Veronique De Walsche – 2. locatie Jardin Botanique du Beau Pays , fotografie Veronique De Walsche – 3. styling Marie Masureel, fotografie Jan Liégeois – 4. Kettal – 5. cover TUINEN Landelijke Stijl voorjaar 2018 | Tekst Bert De Pau

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

Shoppen in de stijl van

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Janssens op 3 januari 2019 om 14:28

Geachte,
Graag had ik geweten waar je tuinen landelijke stijl magazine kan vinden, of abonneren of wanneer die uitkomt. Wij vinden deze nl nergens in de standaard boekhandel of andere boekhandels, tevens heb ik al geprobeerd om te bellen of mailen om een abonnement te nemen maar ik krijg nergens reactie.
Mvg sofie

>

bert op 3 januari 2019 om 15:22

Dag Sofie, het nieuwe nummer van Tuinen Landelijke Stijl ligt vanaf 21 februari in de winkels. Het vorige nummer ligt daar nu niet meer omdat deze vervangen is door het najaarsnummer, getiteld Buitenwonen Landelijke Stijl. Tuinen Landelijke Stijl is een special van Wonen Landelijke Stijl die - in tegenstelling tot Wonen Landelijke Stijl zelf - enkel los te koop is.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties