In de spotlight – maak kennis met Heidi

Ook op een relatief beperkte ruimte kun je het erg gezellig maken. Dat bewijst Heidi, onze vierde lezeres in de spotlight. Zij maakte van haar rijhuis in Belgisch Limburg een absoluut pareltje.

Van landhuis naar rijhuis

Het is een hardnekkig misverstand dat we in WLS uitsluitend binnenkijken in immense villa’s en onmetelijke landhuizen. Regelmatig tonen we ook charmante twee-onder-een-kapwoningen, sfeervolle appartementen en idyllische rijhuizen. Van dat laatste is de woning van Heidi een uitstekend voorbeeld. Nochtans woonde ze vroeger zelf ook in een landhuis, maar ze koos bewust voor een compacter stulpje. “De grond rond het landhuis werd me te veel”, legt ze die keuze uit. “Bovendien wilde ik opnieuw in de dorpskern gaan wonen. Op de plek van dit huis stond vroeger een café, maar dat hebben we afgebroken en er een nieuw huis voor in de plaats gezet.”

Perfectionisme

De ‘we’ waarover Heidi het heeft, dat zijn zijzelf en haar vriend. Ook haar twee volwassen zonen en hun hondje wonen hier. Daarnaast runt ze in hetzelfde pand haar eigen kapsalon. Heel wat leven in de brouwerij dus. De rode draad door zowel haar job als haar interieur: perfectionisme. “De rest van het gezin lacht hier weleens mee, maar ik geniet ervan als alles in huis perfect is”, aldus Heidi. Om tot dat perfecte plaatje te komen, riep ze de hulp in van ’t Hoogehuys, maar ze ging ook zelf actief op zoek bij onder meer ’t Achterhuis, Landelijk Wonen by Lie, Bo & Dou, Grachtenpand … “Ik hou er enorm van interieuradressen af te schuimen. Heerlijk vind ik dat. Ik ga dan steevast op zoek naar authentieke stukken en materialen, geen massaproductie.”

Gezellig donker

Inspiratie voor haar interieur vindt ze niet uitsluitend bij de interieuradressen die ze bezoekt, maar tevens in WLS. “Ik lees het blad al lang en sinds enkele jaren ben ik ook een trouwe abonnee. Ik wil geen enkel nummer missen”, lacht ze. “Ik geniet van de variatie aan stijlen, maar het meest ben ik fan van donkere, stoere, verweerde interieurs. Dat past ook perfect bij de talloze kaarsen in huis; die branden altijd. Supergezellig!”

Heidi is één van de gezichten van onze nieuwe advertentiecampagne. Binnenkort zie je dus nog veel meer van haar en haar interieur.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove | Tekst Bert De Pau

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties