Bezoek WLS op het vernieuwde INSIDE!

Countryside heet vanaf dit jaar INSIDE. Het vernieuwde najaarsevent biedt een inspiratie- en belevingsplatform voor interieur, outdoor en food. Ook Wonen Landelijke Stijl is van de partij! (advertorial)

Ontspannen op z’n Deens

Hygge vormt de rode draad doorheen het aanbod van INSIDE. Volgens deze Deense interpretatie van gezelligheid en knusheid zijn een warme sfeer en genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen essentieel. En laat dat nu net zijn wat INSIDE wil doen: mensen samenbrengen om ideeën en inspiratie uit te wisselen. Dit aan de hand van lokale producten, duurzame decoratiematerialen, ecologische onthaastingsarrangementen en veel meer!

inside hout6 thema-eilanden

• INSIDE Home: centraal in het aanbod blijft wooninspiratie. Op maat gemaakte meubelen, Scandinavisch geïnspireerde decoratie, gerecycleerde plaids: het is er allemaal.
• INSIDE Outdoor:
op dit eiland vind je niet enkel buitenmeubelen, maar er is ook bijzonder veel aandacht voor winterbarbecues. Er komen zelfs enkele topchefs het beste van zichzelf geven.
• INSIDE Outdoor Active: wil je helemaal tot rust komen in de natuur? Of er net op uittrekken met een elektrische fiets of scooter? Inspiratie hiervoor vind je in hal 4.
• INSIDE Crafts & Arts:
achteraan in hal 1 tref je verschillende ambachtsmensen aan die helemaal leven voor hun vak. Denk aan op maat gemaakte kostuums, lederen accessoires, handgemaakte juwelen … 
• INSIDE Pure & Healthy Lifestyle:
op dit thema-eiland ontdek je alles voor een gezonde levensstijl: vegetarische producten, kruiden, bloemen, planten, low-calorie slaatjes … 
• INSIDE Food:
voor pure en authentieke producten ben je achteraan in hal 1 op de juiste plek. Proef van ambachtelijke paté, traditionele likeuren, handgemaakte bouillon …

inside kopjeBezoek Wonen Landelijke Stijl!

Ook WLS is van de partij op INSIDE. Je vindt ons op stand 108-12, aan de ingang naar hal 4. We bieden tal van kortingen op magazines en woonboeken en je kunt er onze gloednieuwe agenda voor 2019 kopen. Bovendien kun je als WLS-lezer goedkoper naar INSIDE. In ons herfstnummer vind je namelijk een reductiekaart waarmee je van 3 euro korting per persoon geniet. Deze kaart is geldig voor twee personen, dus dat betekent 6 euro korting in totaal. Kom ons dus gezellig een bezoekje brengen en breng vrienden of familie mee!

inside brood uitgelichtPraktische info

Wanneer? 1 t.e.m. 4 november 2018, telkens van 10 u tot 18u. Avondshopping op vrijdag tot 22u!
Waar? Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent (BE)
Tickets? Volwassenen: 12 euro aan de kassa, 10 euro online; kinderen tussen 6 en 12 jaar: 5 euro; kinderen tot en met 5 jaar: gratis
Online? inside-event.befacebook.com/insidegentinstagram.com/insidegent • #insidegent

Bron beeld & tekst: INSIDE

Vorige artikel Volgende artikel

Gerelateerde artikelen

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties